0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Těškovice zvládly zápas v Kobeřicích


Branky


14

Hattrick hostujícího Matěje Krayzela rozhodl o výhře Těškovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice šly do dvoubrankového vedení

Těškovice získaly v sobotním odpoledni povinné tři body na hřišti posledních Kobeřic. V úvodu ale do vedení mohla jít domácí družiny, když Schlischka obstřelil hostujícího brankáře Lazeckého i s brankou. Poté převzaly Těškovice iniciativu, ale střelecké pokusy Matěje Krayzela, Reka a Jakuba Krayzela brankou neskončily. Do vedení šli hosté po dvaceti minutách, když si Matěj Krayzel po výkopu brankáře Lazeckého hlavou obhodil domácího hráče a svůj únik cizelérsky zakončil – 0:1. Druhou branku přidaly Těškovice ve 37. minutě, když Vladimír Šenk zahrával roh, míč se k němu znovu odrazil a jeho zpětný centr pohotově sklepl za záda Stříbného Matěj Krayzel – 0:2. V závěru prvního poločasu mohly Kobeřice snížit, ale jejich střela skončila těsně vedle Lazeckého tyče.

Těškovice vedení navýšily

Ve druhé části Těškovice zkušeně kontrolovaly vývoj zápasu a v 53. minutě využil zaváhání domácího stopera se střeleckým apetitem hrající Matěj Krayzel a dovršil svůj hattrick – 0:3. Těškovice pak ještě mohly několikrát pohnout se skórem zápasu. Šance Juchelky, Jakuba Krayzela ale v síti neskončily. Stejně se vedlo i hlavičkujícímu Solnickému. Čtvrtou branku nepřidal ani autor hattricku Matěj Krayzel. V závěru střetnutí mohly naopak Kobeřice výsledek aspoň kosmeticky upravit, ale střela Vavřínka zazvonila po zákroku brankáře Lazeckého pouze na břevno hostující klece.  

 

Kobeřice se rozloučí se soutěží příští týden ve Štítine. Těškovice budou hostit Píšť.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Radek Ziegl (trenér): Na začátku jsme měli šanci, ale nedali jsme jí. Po dvaceti minutách jsme inkasovali, a pak bohužel před půli ještě jednou. Po půli jsme dostali ještě jednu branku a zápas se pak nějak dohrával. Opět jsme sestavu lepili jak se dalo, muselo nám pomoci šest dorostenců. Už aby byl konec sezóny.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Vynikající fotbalový terén, výborné fotbalové počasí a technicky hrající soupeř, tedy ideální podmínky pro předvedení našeho nadprůměrného výkonu a zaslouženého vítězství. Vezeme tedy důležité tři body do konečné tabulky před závěrečným kolem.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - R. Krzisch [-] , P. Wittek [-] , M. Schlischka [-] , V. Malchárek [-] , L. Janík [-] , D. Janík [-] (80. Š. Čech [-] ) , D. Lasák [-] (66. L. Rycka [-] ) , M. Seidler [-] , P. Ullrich [-] (46. V. Vavřínek [-] ) , J. Bečica [-] (46. Š. Stříbný [-] )

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , T. Rek [-] (80. D. Sýkora [-] ) , M. Krayzel [-] (84. M. Hoza [-] ) , V. Šenk [-] , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-] (11. D. Juchelka [-] ) , J. Krayzel [-] , J. Lasák [-] (68. P. Lazecký [-] )

ŽK: 43. J. Bečica , 67. M. Schlischka - 84. P. Jedlička .
Hráči zápasu: L. Janík - M. Krayzel .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - HARTMANN Patrik (N), STROJIL Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Kobeřice s dorostencemi v sestavě na hosty stačit nebudou

Tip experta: výhra hostů

není co řešit...