Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 16:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Minerva na jaře jako první dobyla Vávrovice


14

Vávrovice snížily až za stavu 0:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava šla do vedení

Slavia po výhře ve Vávrovicích nadále kráčí za svým postupovým snem. Naopak Vávrovice na jaře poprvé padly. V první části byla lepším týmem hostující Slavia. Po čtvrthodině hry napřáhl z dálky Štencel, ale jeho střelu mířící do šibenice vyškrábl domácí brankář Banetka na roh. Opava pak hrozila hlavně ze standardek a rohových kopů. Hosté šli do vedení po půlhodině hry, když byl dvacet pět metrů před brankou zastaven za cenu faulu Ihnatišín, a sám postižený zakroutil přímý kop s pomocí tyče do vávrovické branky – 0:1. Vávrovice pak zahrozily Jakubel Lichovníkem a Pchálkem, ale jejich akcím chyběla finální fáze. 

Opava přidala další dvě branky, Vávrovice jen snížily

Ve druhé části Opava ještě přidala. Navíc Vávrovice dokonale vymazala stoperská dvojice Tůma a Šimeček. Opavské šance zahodili nejdříve Mužík a po něm Ihnatišin. V 68. minutě se krásně po lajně uvolnil Ihnatišin a vnikl do vápna, jeho střelu z úhlu vyrazil brankář Banetka jen na kopačky Mužíka, a ten už neměl problém míč dopravit do sítě – 0:2. O deset minut později poslal přímák Kavana Ihnatišin patou do tyčky a Šimeček hlavou doklepl míč do brány – 0:3. Vávrovice se už jen pak zmohly na kosmetickou úpravu výsledku, když Jakub Lichovník poslal přímý volný kop krásně po vinkl – 1:3. Opava už pak výhru v klidu udržela.

 

Vávrovice jedou do Vřesiny. Opava doma přivítá Březovou. 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Z naší strany to nebyla žádná sláva. V první půli se to přelévalo z jedné strany na druhou a Minerva šla do vedení. Pak přidala ve druhém dvě branky a nám pak nějak došly síly. V závěru jsme jen korigovali. Musím pochválit výkon rozhodčích.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Vávrovice chytily na jaře formu, a byl to těžký soupeř. Hřiště nebylo v ideálním stavu, tak jsme museli zjednodušit hru. V první půli jsme byli o něco lepší a ujali jsme se vedení. Ve druhé půli jsme zvýšili na kvalitě, a navíc nám skvěle pracovala stoperská dvojice. Dokázali jsme skóre navýšit, Domácí už pak jen snížili.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
L. Banetka [-] - M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] (63. T. Šenk [-] ) , F. Mrusek [-] (79. M. Klein [-] ) , D. Klein [-] , M. Sedláček [-] , J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] , V. Pchálek [-] , J. Schneider [-]

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - I. Kratochvíl [-] (46. L. Šustak [-] ) , J. Tůma [-] , M. Valík [-] , J. Ihnatišin [-] (80. J. Vrána [-] ) , P. Devátý [-] , F. Mužík [-] (83. V. Henčl [-] ) , V. Šimeček [-] , K. Postřimovský [-] (86. J. Kokošek [-] ) , P. Kavan [-] , J. Štencel [-]

ŽK: 37. M. Schoppik - 30. P. Kavan , 85. J. Štencel .
Hráči zápasu: J. Lichovník - J. Tůma , V. Šimeček .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PAVELEK Karel - MIGOTA Tomáš, HLADÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Pokud si chce udržet postupové místo musí vyhrát.

Tip experta: výhra domácích

Zase budu fandit Vávrovicím, respektive proti Slávii, doufám, že jim seberou body, mohl by i vyhrát.