Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice doma dostaly pětku od Stěbořic


Branky


16

Stěbořice daly v první části dvě branky a ve druhé ještě tři přidaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o dvě branky

Služovice si v nedělním odpoledni pozvaly na své hřiště družstvo ze Stěbořic, které stále bojuje o postup do krajské soutěže a se svým soupeřem si v pohodě poradilo. Už po pár minutách se zjevil ve velké šanci hostující Kokošek, který nastřelil jen brankáře Brzezneho. Hosté otevřeli skóre zápasu už po deseti minutách, když střela Kubaláka se štěstím skončila s přispěním tyče v brance – 0:1. O osm minut později mohly Stěbořice navýšit vedení, ale Josefusovi chytil penaltu brankář Brzezny. Služovice mohly vyrovnat Čípem, ale jeho střelu do šibenice vytěsnil brankář Losert mimo tři tyče. Ve 29. minutě po akci Vladana Cimingy s Boreckim vykopával brankář Losert střelu prvně jmenovaného. Po půlhodině hry se dostal za domácí obranu Kokošek a zkušeně obstřelil Brzezneho – 0:2. O šest minut později navíc hlavičku Josefuse vykopl z brankové čáry domácí obránce. Služovice ještě v závěru poločasu reagovaly nepřesnou střelou Vojtěcha Kremsera. 

Stěbořice náskok navýšily

Druhý poločas už byl jednoznačně v hostující režii. Domácí se dostali k jedinému ohrožení hostující branky, když Weczerek mohl v 64. minutě z dvaceti pěti metrů přelobovat šptně postaveného brankáře Loserta, ale jeho střela šla hodně vedle. To už ale vedli hosté o čtyři branky. V 53. minutě se marně Brzezny natahoval po střele Kokoška k tyči – 0:3. Po hodině hry se po různých odrazech v pokutovém území dostal balon až ke Kubalákovi, který už věděl kam s ním – 0:4. Pátý hřebíček do domácí rakve zatloukl třináct minut před koncem Kokošek, který míč dostal do sítě hlavou po rohu Davida Burdy a zkompletoval svůj hattrick – 0:5. Stěbořice pak ještě zahodily několik šancí. Za zmínku stojí tyčka Lakomého, a střely Vavrečky s Martinem Fiedlerem. 

 

Služovice jedou příští kolo do Hlavnice. Stěbořice budou hostit Březovou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Stěbořice předvedly svou kvalitu a vyhrály naprosto zaslouženě. Podle mě to byl nejlepší soupeř, se kterým jsme se utkali. První poločas byl z naší strany lepší. Měli jsme šance, kdy jsme mohli zápas zdramatizovat. Druhý poločas se hrál víceméně na jednu branku.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Byla to jednoznačná výhra, i když jsme byli ze začátku nervózní. Dali jsme branku, ale pak jsme neproměnili penaltu. Nervozita z nás spadla po druhé brance, a ve druhé části jsme na hřišti už kralovali, a hrálo se jen na jednu branku.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - M. Kremser [-] , W. Hnida [-] , A. Ciminga [-] , M. Polhoš [-] (61. P. Weczerek [-] ) - V. Kremser [-] , M. Číp [-] , M. Wójcicki [-] (70. P. Džemla [-] ) , J. Novák [-] - V. Ciminga [-] , T. Borecki [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] (65. L. Burda [-] ) , A. Kubalák [-] , V. Graca [-] , R. Kokošek [-] , V. Kramný [-] (60. M. Kokeš [-] ) , P. Čavera [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-]

Hráči zápasu: M. Brzezny - R. Kokošek , A. Kubalák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MEIER Milan - MIKOŠEK Stanislav, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: remíza

Služovice budou bojovat a ukopou se Stěbořicemi bod.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Služovice jsou třetím adeptem na sestup a Stěbořice mají ještě šanci postoupit. Musí proto vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Musíme prostě vyhrát, nic jiného neexistuje

Tip: výhra hostů

Věřím ve výhru Stěbořic ale nedivil bych se kdyby domácím opět pomohli rozhodčí