1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štítina doma padla s Hlavnicí


Branky


16

Hlavnice po půlhodině vedla o dvě branky. Štítina snížila v závěru poločasu. Ve druhé půli se už skóre neměnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice vedla o dvě branky, Štítina snížila v závěru poločasu

Na deštěm smáčeném trávniku začali domácí aktivně a hned měli dvě příležitosti v přímých kopech v ideálních pozicích. Halška však jen trefil před sebou stojící zeď a za chvíli signál bratří Vitásků nezakončil mezi tyče Martin. Hlavnice odpověděla kým jiným než dvojicí Klein - Liška. Štítinská stoperská dvojice neodklidila včas a dostatečně daleko mičudu z dosahu útočných hrotů a po krátkých narážečkách David Liška tváři v tvář Vitáskovi skušeně zavěsil - 0:1. Za další čtvrt hodinu měli hosté k dispozici sérií rohů. Nejprve zachraňoval David Vitásek před svým jmenovcem Liškou, poté vyrazil nádherné nůžky, načež si domácí už po několikáté nepohlídali při rohu levou zadní tyč a Pasterňák zvýšil náskok soupeře - 0:2. Vzávěru prvního dějství střele Tomáška chyběla větší razance a taky "to" chtělo více k tyči. Naději k bodovému zisku vykřesal bojovník Marek Vitásek. Po individuální akci překonal Kirschnera umístěnou střelou k levé tyči - 1:2.

Skóre se už nezměnilo

Gól do šatny na dlouho otřásl se sebevědomím hlavnických. Domácí byli druhou půli v poli minimálně vyrovnaným soupeřem favorita, ne-li lepší.Nedostávali se však k dobrým střeleckým pozicím. Martin Vitásek jen vysoko přestřelil a tak plynul nekompromisně čas v štítinský neprospěch. Domácí otevřeli v závěru více obranu, David Liška ve své šanci trefil jen levou tyč. V posledních sekundách zápasu, při zahrávání domácího rohového kopu, kdy byl v pokutovém území taky štítinský gólman a vlastně všichni hráči, poletoval míč mezi fotbalisty a střela směřující do brány trefila pouze Hřivnáče.

 

Štítina jede příští kolo do Litultovic. Hlavnice bude hostit Služovice.

 

zdroj: http://www.stitinafotbal.cz/novinky-a-reportaze/clanek/detail/muzi:hlavnice-si-odvazi-body/2087/



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Možná jsme hlavnické v dnešním zápase přinutili se vydat ze všech sil a body si perně vybojovali, ale nám prohra komplikuje cestu k záchraně. Hráči však cítí, že herně se můžeme rovnat s kýmkoli.

Družba Hlavnice
Libor Bolík (vedoucí týmu): V první půli jsme byli každopádně lepším týmem. Ujali jsme se dvoubrankového vedení. Pak jsme přestali hrát a domácí v závěru poločasu snížili. Ve druhé části jsme se zbytečně zatáhli, a domácí nás přehrávali. Jejich převaha byla ale jen platonická. Vyrovnat jen v závěru, když jsme jejich šanci se štěstím přežili.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
D. Vitásek [-] - L. Blatný [-] (22. L. Postulka [-] ) , F. Graf [-] (72. P. Hřivnáč [-] ) , M. Vitásek [-] , J. Gattnar [-] , D. Vavrečka [-] (68. T. Horský [-] ) , P. Škroch [-] , V. Tomáško [-] , T. Halška [-] , P. Kunczik [-] , M. Vitásek [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - O. Pasterňák [-] , D. Liška [-] , D. Haas [-] , Z. Vrána [-] , J. Kaván [-] , P. Wolf [-] (81. M. Bulanda [-] ) , D. Klein [-] , T. Kukol [-] , T. Liška [-] (89. P. Jaksch [-] ) , D. Ochrana [-] (62. D. Hendrych [-] )

ŽK: 77. M. Vitásek - 2. O. Pasterňák , 44. T. Liška , 58. D. Ochrana .
Hráči zápasu: M. Vitásek - L. Kirschner , D. Liška .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PRETSCH Adam - PAVELEK Karel, MIGOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

Štítná hraje taky o vše, ale neuhlídají bratry Liškovi a Hlavnice vyhraje 2:1.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Hlavnice pokud chtějí ještě bojovat o postup musí vyhrát

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

my jsme si na Štitině vylámali zuby, doufám, že Hlavnice taky

Tip: výhra domácích