Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Minerva si smlsla na Jakartovicích


16

Jakartovice dokázaly snížit jen na 2:1. Pak ale Opava přidala ještě pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava vedla o pět branek

Opava na svém trávníku přivítala Jakartovice a zcela přejela Jakartovice. Domácí kanonádu začal už po třech minutách Ihnatišin, který se obtočil kolem svého strážce a nártem propálil Hrušku – 1:0. Ve 20. minutě centr Postřimovského dopravil míč do sítě skluzem opět Ihnatišin – 2:0. Jakartovice se na chvilku vrátily do zápasu po půlhodině hry, když Urban vnikl do vápna a jeho vyraženou střelu uklidil do kasy Šimon – 2:1. Naděje hostů však žila jen tři minuty, když Kavanův roh Mužík hlavou poslal po vinklu jakartovické branky – 3:1. V 35. minutě zahrával Kavan standardku, a úspěšným střelcem se tentokrát stal Kratochvíl, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži – 4:1. A do třetice opět Kavan a rohový kop a do listiny střelců se zapsal hlavou Henčl – 5:1. V nastavení opavský fantom Kavan opět z rohu našel Ihnatišina, který zkompletoval hattrick – 6:1. 

Opava dala už jen jednu branku

Ve druhé části Opava prostřídala a její gólový apetit se zastavil. Měla však velké množství šancí, kdy se hlavní spalovačem stal Mužík. Další, kdo měl pořádně vychýlenou mušku byl Postřimovský, který zazdil tři šance. Krásnou střelu Kokoška vyškrábl na roh hostující gólman Hruška. Ryžova střela skončila nad brankou. Ke slovu se dostali i hosté, ale jejich dvě nadějné příležitosti vylapal brankář Vrána. Opava pak čtvrthodiny před koncem přidala ještě sedmý gól, když utekl po levé straně Ryž a dloubákem pokořil k pravé tyči brankáře Hrušku - 7:1. Zbytek zápasu se už jen dohrál a Opava v poklidu dokráčela za třemi body.

 

Opava jede příští kolo do Vávrovic. Jakartovice budou hostit Vřesinu.  



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Brzo jsme dali jeden gól, pak jsme přidali další branku. V závěru poločasu nám skvěle vycházely standardky zahrávané Kavanem, se kterých jsme dali čtyři branky. Ve druhém poločase jsme prostřídali a dali jsme jen jednu branku. Jakartovice pak už působily odevzdaným dojmem. Naše výhra mohla být o hodně vyšší, protože v šancích se vystřídala celá naše sestava.

FK Jakartovice
Radoslav Urban (kapitán): Šli jsme do zápasu s tím, že na Minervě se chceme pokusit překvapit a získat i bod, který by nám pomohl v boji o záchranu. Bohužel jsme inkasovali brzy a nedokázali pohlídat standardni situace, ze kterých jsme dostali tři góly. Náš problém je v komunikaci na hřišti, a to že máme problém s mezihrou. Minerva vyhrála zaslouženě. Pro nás je zápas jara příští týden, který musíme zvládnout a tím bychom se zachránili. Chtěl bych dnes vyzdvihnout Tomáše Matyáše, který byl nejlepší hráč na hřišti jako jediný. Musíme se semknout na příští týden a zabojovat za Jakartovice, které určitě patří do této soutěže.



Sestavy


FK Slavia Opava
J. Vrána [-] , I. Kratochvíl [-] (68. R. Režnar [-] ) , J. Tůma [-] , M. Valík [-] , J. Ihnatišin [-] (61. T. Ryž [-] ) , P. Devátý [-] , F. Mužík [-] , V. Šimeček [-] (55. L. Šustak [-] ) , K. Postřimovský [-] , P. Kavan [-] , V. Henčl [-] (46. J. Kokošek [-] )

FK Jakartovice
M. Hruška [-] - T. Matyáš [-] , R. Holub [-] (14. O. Šimon [-] ) , P. Heinzke [-] , M. Samson [-] , D. Filip [-] (46. M. Urban [-] ) , M. Poštulka [-] , R. Mička [-] , R. Urban [-] , M. Sváček [-] , J. Barát [-]

ŽK: 75. J. Barát .
Hráči zápasu: J. Vrána , J. Ihnatišin , P. Devátý - T. Matyáš .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - ČECH Zdeněk, NEDĚLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: remíza

Konečně jsme minule kolo zahráli dobrý fotbal a na Minervu si jedeme pro bod.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Minerva pokud chce postoupit musí vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

doufám, že nám Jakartovice pomůžou dávám 0

Tip: výhra domácích