Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Voves s Chromečkou režírovali výhru Dobroslavic


Branky


16

Dobroslavice po půli vedly o dvě branky. Ve druhém poločase své vedení heště navýšily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobroslavice vedly o dvě branky

Dobroslavice přivítaly na svém trávníku poslední Kobeřice a po dlouhé době ochutnaly pocit vítězství. Kobeřice jim to ale usnadnily tím, že přijely pouze v jedenácti lidech. Domácí šli do vedení ve 22. minutě, když vyslal Voves do levé lajny Tůmu, který volil přihrávku pod sebe, míč si na malém vápně našel Chromečka a pohodlně skóroval do odkryté brány - 1:0. Kobeřice pak zahrozily po půlhodině hry, když nebezpečně stříleli Janík a po něm Martin Schlischka. V nastaveném čase přidaly Dobroslavice druhý gól, když se míče u pravé lajny se zmocnil Chromečka, který prudkou přihrávkou pod sebe našel dobře odskočeného Vovese, který se z hranice penalty nemýlil a míč umístil k tyči - 2:0.

Dobroslavice vedení navýšily

Ve druhé části už Kobeřice odpadly a Dobroslavice navyšovaly svůj náskok. V 53.minutě dával Tůma míč po zemi do velkého vápna, kde zády k bráně stojící Voves jej přiklepl Chromečkovi, který se levačkou nemýlil a procedil míč za brankovou čáru - 3:0. O dvě minuty později kapitán Vujtík vyslal dlouhým míčem do úniku Chromečku, ten obešel z levé strany obránce a přihrávkou pod sebe našel Vovese, který takřka z lehu zakončoval k tyči - 4:0. Hosté snížili v 64. minutě když střelu Vavřínka vyrazil Vajda na břevno, od něj se míč odrazil k Ryckovi, který dorazil do sítě – 4:1. Hattrick dokonal Chromečka v 66.minutě, když jej vyslal mezi obránce Voves, Chromečka pelášil z úhlu sám na bránu a míč procedil mezi tyčí a nohou hostujícího brankáře Petra Schlischky - 5:1. Trvalo to jen tři minuty a svůj hattrick vstřelil i Voves, když mu míč do prádzné brány předložil Chromečka - 6:1. Voves se ale s třemi góly nespokojil, a deset minut před koncem jej přihrávkou do velké vápna našel Osmančík, a Voves tvrdou střelou k tyči nedal brankáři šanci - 7:1.

 

Dobroslavice jedou příští kolo do Píště. Kobeřice budou hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Václav Chromečka (hráč): Konečně výhra. To, že jsme vysoko porazili jistě sestupující tým je jedna věc. To, že jsme si po velmi dlouhé době okusili chuť vítězství a zvedli si sebevědomí před posledními zápasy je věc druhá. Zápas jsme měli od začátku ve svých rukou, míče jsme získávali v blízkosti brány soupeře. Dneska to byla “TwoMenShow”. Voves 4+2, Já 3+3. Ale pochvalu zaslouží samozřejmě celý tým, který se popral hlavně s úmorným dusnem během zápasu.

TJ Sokol Kobeřice B
Radek Ziegl (trenér): Hráli jsme pouze v jedenácti, a přijeli kluci, co už dávno netrénují. Bohužel mladí na to kašlou. V prvním poločase jsme ještě vzdorovali, ale ve druhé už nám v tom vedru došly síly a my jsme odpadli. Jejich hráči osmička a desítka nás rozebrali. My už chceme sezónu jen dohrát.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - M. Knopp [-] , F. Gřunděl [-] (68. J. Osmančík [-] ) , T. Voves [-] , P. Tůma [-] (68. D. Bochňák [-] ) , D. Pavelek [-] , T. Pučan [-] , P. Lukáš [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , V. Chromečka [-]

TJ Sokol Kobeřice B
P. Schlischka [-] - A. Lasák [-] , V. Vavřínek [-] , L. Janík [-] , L. Rycka [-] , M. Seidler [-] , D. Lasák [-] , J. Návrat [-] , P. Ullrich [-] , J. Bečica [-] , M. Schlischka [-]

ŽK: 11. F. Gřunděl .
Hráči zápasu: V. Chromečka , T. Voves .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - HLADÍK Miroslav, KANIA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Dobroslavice jestli se sejdou a Kobeřice jestli přijedou, tak by měli vyhrát domácí kteří hrají o vše, tak čistá 1.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Utkání z konce tabulky, kdy oba dva mají již místenku do spodních pater ligy (III. třída).
Mírně favorizuji, kteřímají zkušenější tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dobroslavice vyhrají, Kobeřice jsou letos marné

Tip: výhra domácích