Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina rozstřílela Kobeřice


16

Vřesina vedla brzy o čtyři branky. Kobeřice dvěma góly snížily, ale ke konci zápasu dala Vřesina tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina vedla o tři branky

V sobotním zápase si pozvaly Kobeřice mužstvo z Vřesiny. Kobeřice nastoupily v sestavě s šesti dorostenci, ale přesto velmi dlouho podávaly sympatický dojem. Hosté šli do vedení už ve 4. minutě, když na středu hřiště vyslal Boček do samostatného nájezdu Felgenträgera, a ten nedal Stříbnému šanci – 0:1. O šest minut později si oba protagonisté akci zopakovali a Felgenträger zvyšoval na 0:2. V 19. minutě se přímý kop Peška odrazil k Pagáčovi, který střelu ze šestnácti metrů poslal až do sítě – 0:3. Za šest minut odcentroval z pravé strany Pešek a Felgenträger dovršil hattrick – 0:4. V dalších hostujících šancích selhali dvakrát Boček a po něm Pientka. Domácí zahrozili pouze střelami Švancara a Hartmanna. V závěru poločasu si kobeřický Návrat obehrál čtyři protihráče a pohodlně skóroval – 1:4. 

Vřesina v závěru náskok navýšila

Hned v úvodu druhého poločasu zazdili své šance hostující Boček s Lichovníkem, když špatně seřídili svá mířidla. V 57. minutě zahráli hosté v pokutovém území rukou a Návrat se z penalty nemýlil – 2:4. Skóre pak mohli postupně navýšit Pawel Cojg, Felgenträger a Pientka, který dokonce orazítkoval tyčku. V 65. minutě byl podruhé žluté kartě vyloučen domácí Kubeša, a Vřesina toho dokázala náležitě využít a vstřelila domácím v závěru zápasu tři branky. Čtvrthodinu před koncem našel Boček Otáhala, který vsítil svůj premiérový gól – 2:5. Za minutu přenechal Pientka míč Felgenträgerovi, který počtvrté přinutil brankáře lovit míč ze sítě – 2:6. Sedm minut před koncem sklepl centr Pawla Cojga hlavou s přispěním tyče do kasy Boček – 2:7.  

 

Kobeřice zajíždějí příští kolo do Dobroslavic. Vřesina bude v derby hostit Píšť.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Radek Ziegl (trenér): V sestavě jsme měli šest dorostenců. Fotbalově to bylo pěkné utkání, kdy se až do 75. minuty hrálo nahoru dolů. My jsme ale dostali červenou kartu a to pak rozhodlo, a hosté dali v závěru tři branky.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí): Byl to úplně jednoznačný zápas, který jsme zdramatizovali pouze vlastními chybami. Výkon domácích byl vzhledem k průměrnému věku obdivuhodný.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - M. Seidler [-] , M. Kubeša [-] , R. Krzisch [-] , T. Novák [-] (46. P. Wittek [-] ) , D. Lasák [-] , S. Švančar [-] , A. Hartmann [-] , J. Návrat [-] , P. Ullrich [-] , J. Bečica [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] (46. B. Cojg [-] ) - A. Felgenträger [-] , V. Čech [-] , T. Pientka [-] , M. Boháč [-] (33. P. Cojg [-] ) , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , J. Lichovník [-] , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] , M. Pešek [-] (65. D. Otáhal [-] )

ŽK: 37. M. Kubeša . ČK: 65. M. Kubeša .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PAVELEK Karel - PRASEK Beno, THIEMEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Aleš Kubalák
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů, Kobeřicím už o nic nejde a Vřesina si odveze povinné tři body.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

doufáme, že odčiníme zápas z podzimu a vyhrajeme

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Kobeřice jasně sestoupí, tady není o čem...