Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice daly rozhodující trefu čtyři minuty před koncem


Branky


15

Těškovice v prvním poločase dohnaly dvoubrankovou ztrátu. Ve druhém se ujaly vedení, ale Služovice vyrovnaly. Rozhodující branka padla do hostující sítě těsně před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V záchranářském souboji přivítaly Těškovice mužstvo ze Služovic. Už po čtyřech minutách napálil přetažený centr služovický Vladan Ciminga jen do spojnice. V 5. minutě vhazoval dlouhý aut Kriebel a Vladan Ciminga hlavou pokořil po brankáře Romana Lazeckého, který při autu zaváhal – 0:1. Ve 12. minutě napřáhl hostující Trunčík, ale jeho střela skočila těsně vedle. Po čtvrthodině hry hlavička Reka skončila nad hostující svatyní. Ve 27. minutě skončila tvrdá střela Jana Šenka jen na tyčce služovické brány. Po půlhodině hry po rohovém kopu udeřili hosté podruhé, když na malém vápně nejlépe zorientoval Weczerek a umístil balon k tyči – 0:2. Ve 32. minutě se dostal centrovaný míč Vladimíra Šenka na Matěje Krayzela, který nekompromisně zakončil – 1:2. Následné šance domácího Reka, Vladimíra Šenka a Matěje Krayzela neskončily gólem. Těsně před pauzou utekl po levé straně Rek, který přihrávkou pod sebe našel Illíka, který srovnal skóre – 2:2. 

Těškovice daly rozhodující trefu těsně před koncem

Po přestávce v nadějné pozici střílel domácí Illík jen do náruče brankáře Brzezného. O minutu později nebyl domácím uznán pro postavení mimo hru gól Matěje Krayzela a sami domácí přiznali, že to branka nebyla, a rozhodčí až po dlouhé době branku odovolal (viz komentář vedoucího hostů). V dalším průběhu hry stáli při hostech všichní svatí. Nejdříve orazítkoval Illík břevno, po něm Vladimír Šenk tyčku hostující branky. Po hodině hry se do brejku dostal těškovický Matěj Krayzel, který nadvakrát pokořil brankáře Brzezneho a otočil skóre zápasu – 3:2. Služovice neházely flintu do žita. Nejdřive hlavičkoval Vladan Ciminga nad. Těškovice toto varování nebraly vážně a o tři minuty později po dlouhém autu Kriebela hlavou rozvlnil síť Nowický a vyrovnal – 3:3. Hosté ožili, ale velké šance Nowického a Vladana Cimingy deset minut před koncem přišly vniveč.  Rozuzlení dramatického zápasu přišlo čtyři minuty před jeho koncem, když se štěstím přetlačil vybíhajícího brankáře Služovic Vavrečka – 4:3. V závěru ještě zazdili šance těškovický Sroka s Lasákem. A když i hlavička služovického Vladana Cimingy skončila vedle, připsali si domácí důležité tři body.

 

Těškovice příští týden jedou do Hlavnice. Služovice budou hostit Štítinu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Diváci viděli bojovné a hektické utkání z obou stran, ve kterém rozhodovaly chyby a vytvořené brankové příležitosti. Těch jme nakonec měli více a získali tak 3.cenné body do konečné tabulky pro udržení v soutěži.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Náš trenér to jasně zhodnotil, když nedáš gól, nemůžeš vyhrát. Měli jsme slušný začátek, kdy jsme šli do dvoubrankového vedení. Poté domácí hodně přidali, až do jejich vedení na trávníku jasně dominovali. Pak jsme zase přidali my, a podařilo se nám srovnat skóre a měli jsme dvě obrovské příležitosti skóre otočit. Bohužel místo toho jsme udělali velkou chybu, kterou domácí se štěstím proměnili a utkání tímto rozhodli. Na závěr chci poděkovat domácím hráčům a lavičce za férové gesto, kdy po jejich gólu vstřeleném z jasného ofsajdu sudí gól odvolal až po té, co nám sami řekli, ať po rozehrávce dáme gól, že nás sami nechají.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - L. Brož [-] , J. Solnický [-] , T. Rek [-] (86. B. Sroka [-] ) , J. Krayzel [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] (63. J. Lasák [-] ) , D. Illík [-] , M. Krayzel [-]

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - A. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] , A. Lasák [-] , M. Kremser [-] - M. Wójcicki [-] (33. J. Novák [-] ) , V. Kremser [-] , M. Číp [-] , M. Trunčík [-] - P. Weczerek [-] (63. M. Nowický [-] ) , V. Ciminga [-] -

ŽK: 48. V. Ciminga , 59. M. Brzezny .
Hráči zápasu: M. Krayzel - A. Ciminga .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - JEDLIČKA Petr (N), MATONOHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Těškovice uspějí proti Služovicím, které častokráte nemají gólmana.