2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina udělila Stěbořicím lekci z produktivity


Branky


15

Štítina se ujala vedení na konci poločasu. Výhru pojistila ve druhé části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina se ujala vedení na konci poločasu

Štítina si k sobotnímu zápasu pozvala mužstvo Stěbořic, a opět prokázala, že na hosty umí s notnou dávkou štěstí zahrát. Od prvních minut měly Stěbořice více ze hry. Jakub Fiedler napálil ve druhé minutě ze šestnásti metrů břevno a dal tušit ráz a vývoj utkání! Trochu s nadsázkou to byl souboj štítinského brankáře Davida Vitáska proti útočné enklávě hostů. Ve 12. minutě Martin Fiedler z blízka prověřil reflex štítinské jedničky. Domácí zahrozili Grafem, jenž nejprve hlavičkoval po centru Kunczika ale Losert na přední tyči byl ve střehu, poté v ložence v pádu v oblasti "pětky"přestřelil břevno. "Palič zápasu" Jakub Fiedler se připomněl po půlhodině, mířil na levou tyč brány na "pivovar", ale minul. Vzápětí pumelici hostujícího Vavrečky vytlačil David Vitásek na roh - další excelentní zákrok!! Když už se blížil závěr prvního poločasu, přišla rána do vazu Stěbořických.Štítina ubránila jejich rohový kop. Do brejku se dostal v dobré formě hrající Škroch, kterého faulovali hosté deset metrů před pokutovým územím. Tomáško našel přímým kopem Grafa, který z úhlu dvěma jeslemi poslal merunu do sítě - 1:0.

Štítina vedení navýšila

Po hodině zvyšují domácí náskok na dva nula. Další standardku po faulu před "kabinami" na Škrocha zahraje precizně Skrbel, míč si najde hlavu Marka Vitáska a ten trknutím divokého býčka nedá Losertovi žádnou šanci - 2:0!! Stěbořice se ani teď nevzdály a opět nechaly vyniknout domácího Davida Vitáska. Serii střel Kokeše a Vavrečky znovu zneškodňuje výborným reflexem. V 68.minutě spálí brejk nešťastník dne Jakub Fiedler a Kokošek trefil z úhlu levou tyč naší svatyně. Dílo zmaru Stěbořického snažení dovršil Čavera, který v závěru neproměnil pokutový kop. Hostům se bude ještěš dlouho zdát o domácím fantomu v bráně DAVIDU VITÁSKOVI.

 

zdroj: http://www.stitinafotbal.cz/novinky-a-reportaze/clanek/detail/muzi:za-bojovnost-tri-body/2077/



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Je třeba zdůraznit, že se dneska celý tým vydal ze všech sil a hráči si opravdu "mákli". Bojovali jeden za druhého a byť jsme byli znovu oslabeni o několik důležitých hráčů, dokázali jsme si, že "něco" umíme. Vyhráli jsme bitvu ne však válku!!

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Byl to náš typický zápas se Štítinou. My jsme útočili, měli jsme šance, ale ty jsme narozdíl od soupeře neproměnili.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
D. Vitásek [-] - F. Graf [-] (86. T. Horský [-] ) , M. Vitásek [-] , J. Gattnar [-] , D. Vavrečka [-] , P. Škroch [-] (77. D. Trebichalský [-] ) , V. Tomáško [-] , T. Halška [-] , P. Kunczik [-] , M. Vitásek [-] (71. V. Watzlavik [-] ) , A. Skrbel [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , M. Otipka [-] (58. D. Burda [-] ) , R. Kokošek [-] (85. K. Havlásek [-] ) , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] (80. L. Burda [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] (69. V. Kramný [-] ) , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-]

ŽK: 51. P. Škroch - 57. M. Paleta , 60. J. Šindelář , 90. M. Josefus .
Hráči zápasu: D. Vitásek , F. Graf .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - LACEK Jiří (N), ONDRÁČEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra hostů

Stěbořice, pokud stále pomýšlí na příčky nejvyšší, MUSÍ vyhrát.