Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlavnice přestřílela Dobroslavice


Branky


15

Hlavnice dala v první části čtyři branky. Ve druhé oba týmy přidaly po třech gólech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice vedla o čtyři branky

Dobroslavice, které se potýkají s velkou marodkou, přivítaly na hřišti mužstvo z Hlavnice. Hlavnice šla do vedení už po pár sekundách zápasu, když Pasterňák vyslal za obranu Ochranu, který podél gólmana Jaskuly poslal míč do kasy – 0:1. Po sedmi minutách utekl domácí obraně Klein a skóroval – 0:2. Za tohoto dával Voves z levé strany centr do vápna, míč se dostal až na zadní tyč ke Knoppovi, ten ale míč z první poslal těsně kolem tyče. O chvíli pozdji později mohl snížit Chromečka, když se dostal k vysokému míči, jeho střelu z voleje mířící do brány, ale šťastně tečoval hostující obránce na roh.  V 11. minutě se hostující Klein změnil v nahrávače, a úspěšným střelcem tentokrát byl David Liška – 0:3. O deset minut později vystřelil z dálky Klein a jeho střelu tečoval do protipohybu domácího gólmana domácí zadák – 0:4. Do konce poločasu zahodila Hlavnice další šance. Za zmínku stojí šance Davida Lišky a Kleina.  Do obrovské šance se ke konci poločasu dostal dobroslavický Bochňák, který vybojoval míč u lajny, a střelou z úhlu chtěl překvapit hostujícího brankáře Kirschnera - před bránou měl úplně volné dva spoluhráče, kteří by zakončovali do prázdné brány.

Oba týmy daly tři branky

Ve druhé půli se hrál fotbal nahoru dolů, kdy obě družiny vsítily po třech gólech. V 58.minutě vyslal Voves krásnou průnikovku na Chromečku, ten byl v souboji s hostujícím brankářem Kirschnerem dříve, obhodil si jej a pohodlně tak snížil na 1:4. Hned z následující rozehrávky se dostal k míči Ochrana, který přehodil vyběhnuvšího gólmana Jaskulu – 1:5. O dvě minuty později mohly Dobroslavice snížit, když vyslal Voves dlouhý míč za obranu, Chromečka si poradil s dvěma obránci a zcela sám před brankou zvolil silnou střela, která skončila v boční síti. V 74. minutě si své role Chromečka s Vovesem prohodili. Prvně jmenovaný obešel ve středu hřiště dva hráče a ulicí vyslal do šance Vovese, ten nerozmýšlel a levou nohou poslal míč od zadní tyče do brány.– 2:5. O deset minut později po rohovém kopu se odrazil míč k Davidu Liškovi, jenž brankově oslovil Pasterňáka – 2:6. V 86. minutě zakončil svůj typický průnik David Liška – 2:7. Poslední branku zápasu vstřelil Voves, který rozehrával přímý kop z dvaceti metrů. Krásnou technickou střelou přes zeď otřel míč o horní tyčku - brankář hostů neměl šanci - 3:7.

 

Příští kolo jedou Dobroslavice do Litultovic. Hlavnice bude hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Václav Chromečka (hráč): Druhá minuta - 0:2 - hrozný vstup do zápasu. Hlavnice hrála jednoduchý fotbal, když dokázala nakopávané míče prodlužovat za sebe a dostávala se tak do samostatných nájezdů. Do poločasu bylo rozhodnuto, My jsme začali v druhé půli hrát a zatlačili jsme na jejich polovinu - odměnou byly 3 hezké branky. To všem nestačilo, hosté měli nahráno a zaslouženě vyhráli.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Byli jsme lepším týmem, a velmi brzy jsme vedli o čtyři branky. Soupeř se dostal do trošku do zápasu až ve druhé půli, ale my jsme si jeho vývoj kontrolovali.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
J. Jaskula [-] - F. Gřunděl [-] , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] , V. Chromečka [-] , D. Tůma [-] , P. Lukáš [-] , D. Bochňák [-] , M. Lišaník [-] (46. P. Tůma [-] ) , M. Knopp [-] (63. P. Dundr [-] ) , D. Pavelek [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - P. Elbl [-] (46. P. Jaksch [-] ) , P. Wolf [-] (71. D. Lukáš [-] ) , D. Klein [-] , T. Kukol [-] , O. Pasterňák [-] , D. Liška [-] , D. Haas [-] , Z. Vrána [-] , J. Kaván [-] , D. Ochrana [-]

ŽK: 78. P. Dundr - 75. D. Lukáš .
Hráči zápasu: D. Liška , D. Ochrana .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINČEK Milan - REŽNÝ Oldřich (N), NOWICKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra hostů

Hlavnice má výborný tým, a i když se Dobroslavicím doma daří nyní ztrácí dech a Hlavnice je porazí.