2:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť rozhodla v první půli


Branky


46. M. Šuhajík , 76. V. Drašák - 16. O. Vlha , 21. O. Vlha , 42. P. Moric , 67. O. Vlha , 90. L. Mrva
15

Píšť se ujala v prvním poločase tříbrankového vedení, které udržela i po pauze. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť dala tři góly

Březová přivítala na svém domácím pažitu mužstvo z Píště. Píšť byla po celý první poločas lepším týmem a rozhodla o své výhře už v prvním pětačtyřicetiminutovce. Hostující družina se ujala vedení po čtvrthodině hry, když střelu Palkoviče lišácký tečoval do domácí sítě zkušeně Vlha – 0:1. Druhou branku vsítil za pět minut opět Vlha, který svým důrazem odstavil domácího obránce, přehodil si brankáře Hromadu a pohodlně míč zasunul do prázdné branky – 0:2. Březová jen nakopávala, a jediné ohrožení pro hostující branku přišlo po centru Řehulky, ale Lumír Lyčka netrefil ve výhodné pozici balon. Těsně před pauzou přidala Píšť třetí branku, když centr Vlhy dopravil do kasy kapitán Patrik Moric – 0:3. 

Oba týmy daly po dvou gólech

Březová snížila hned po pauze, když si po nahrávce kapitána Šustka Tomáš Křenek potáhl míč po lajně a přihrávkou přes celé vápno našel na zadní tyči číhajícího Martina Šuhajíka, který doklepl balon zkušeně do sítě – 1:3. Březová pak mohla několikrát korigovat výsledek, ale ani Tomáš Křenek, Martin Šuhajík a Řehulka na brankáře Blahuta nevyzráli. V 67. minutě hosté zakombinovali, a Vlha zkušeně završil svůj hattrick a definitivně zlomil zápas na stranu hostů – 1:4. Po této brance se víceméně zápas dohrával. Březová sice o deset minut později vykřesala jiskérku naděje, když do šestnáctky vnikl dorostenec Drašák a lehoučce obhodil brankáře Blahuta a zaznamenal tak svůj premiérový gól mezi muži. – 2:4. Konečnou podobu výsledku stanovil v poslední minutě po centru ze strany Ladislav Mrva – 2:5.

 

Březová zajíždí příští zápas do Jakartovic. Píšť se střetne doma se svou jmenovkyní z Opavy. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): V prvním poločase nám utekli hosté o tři branky. Zkraje druhé půle jsme snížili, a mohli jsme se pak i přiblížit na dostřel jediného gólu. Rozhodla nakonec čtvrtá branky v naší síti.

TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Po celý zápas jsme byli lepším týmem, a po zásluze si domů vezeme všechny tři body.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - P. Křenek [-] , J. Kostera [-] , T. Křenek [-] - D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] - D. Kopytko [-] (75. V. Drašák [-] ) , L. Lyčka [-] , O. Lodňánek [-] (75. J. Šuhajík [-] ) - O. Kalivoda [-]

TJ Slavia Píšť
T. Blahut [-] - M. Pawlenka [-] , P. Moric [-] , K. Palkovič [-] (73. M. Návrat [-] ) , O. Vlha [-] , D. Mrva [-] , D. Rozhon [-] , J. Rzidký [-] , D. Sedláček [-] , L. Mrva [-] , T. Kudlík [-]

Hráči zápasu: O. Vlha .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - BUKOVSKÝ Josef, ŠUHAJÍK Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Březová je doma hodně silná a o gól uspěje a připíše si tři body.