0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Minerva těsně vyhrála


Branky


13

Slavia rozhodla o své výhře jednim gólem v první části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia se ujala vedení

Šlágr kola mezi Litultovicemi a hostující Slavii Opava přinesl pouze jednu branku a do do domácí sítě. V první části byla aktivnějším týmem hostující Minerva, která hrála s větrem, a patřičně toho po celý poločas využívala. Hosté se ujalaivedení ve 25. minutě, když se ve skrumáži v pokutovém území nejlépe zorientoval Štencel a napálil balon do sítě a brankář Toporčák byl zcela bez šance. V další šanci se objevil agilní Vašek, ale střela z osmi metrů mu nesedla. Další jeho střela z dvaceti metrů už byla přesnější, ale Toporčák prokázal své kvality. Domácí se v první části dostávali jen do náznaků šancí, ze kterých ale brankáře Lorenze nevyvedli z klidu. Do kabun se šlo za nejtěsnějšího vedení hostů.  

Skóre se už nezměnilo

Ve druhé části byly opticky lepším týmem Litultovice, které zatlačily i díky větru hostující družinu na jejich polovinu, ale kromě neškodných střel a pár závarů se do vážnější šance nedostaly. Navíc hostující defenziva v čele se zkuešným Kavanem pracovala na podtrženou jedničku. Naopak Opava se dostávala do nebezpečnějších situací. Po centru Postřimovského hlavičkoval exligista Vašek mimo tři tyče litultovické svatyně. V 80. minutě byl zcela sám před Toporčákem Ryž, ale nastřelil pouze domácího gólmana. O chvíli později pálil Tůma pánubohu do oken. Opava si už hubené vítězství nenechala vzít a připsala si důležité tři body. 

Opava v příštím kole hostí Kobeřice. Litultovice jedou do Vřesiny.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Dnešní zápas nepředvedl nic moc fotbalového, spíše se nakopávalo. Hoste dokázali vstřelit v první půli šťastný gól a poté už spíše bránili. My jsme si dokázali na konci vytvořit alespoň částečný tlak, nedokázali jsme však bohužel skórovat. Zápasu by slušela remíza.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Tento zápas bereme jako derby, protože spousta hráčů z Litultovic u nás hrála. V první půli jsme byli kombinačně lepší, a zvládli jsme ji i o gól vyhrát. Ve druhé nás opticky domácí přitlačili, ale nebezpečnější jsme byli my. Výborný výkon podala naše defenziva.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - V. Chovanec [-] (46. M. Tengler [-] ) , M. Šeuer [-] (35. Š. Šťavík [-] ) , P. Fiala [-] , O. Minarčík [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] (77. J. Houdek [-] ) , O. Adamčík [-] , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] (73. J. Čermín [-] ) , M. Borč [-]

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Štencel [-] , P. Devátý [-] , P. Vašek [-] , F. Mužík [-] , V. Šimeček [-] , K. Postřimovský [-] (61. J. Vrána [-] ) , P. Kavan [-] , R. Škrobánek [-] (70. T. Ryž [-] ) , V. Henčl [-] (46. M. Valík [-] ) , J. Tůma [-]

ŽK: 14. M. Drápal , 77. P. Fiala , 88. O. Minarčík , 90. O. Haas - 77. F. Mužík , 88. P. Vašek , 90. P. Kavan .
Hráči zápasu: V. Šimeček , J. Tůma , P. Kavan .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - PAVELEK Karel, NEDĚLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Bohumír Lorenz
Tip experta: výhra hostů

Pokud chceme pomýšlet na postup musíme vyhrát. Zápasy s Litultovicemi nejsou jednoduché a často jsou vyhecované. Věřím ale, že zápas zvládneme a odvezeme důležité body.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Minerva to bude mít těžké, ale jestli se chce na špici udržet musí vyhrát

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů