1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Březová vyválčila tři body


Branky


13

Březová vedla po poločase o jednu branku. Po pauze své vedení navýšila. Kobeřice už jen korigovaly deset minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová o gól vedla

Kobeřice v sobotním odpoledni změřily síly s družstvem z Březové. Poslední Kobeřice ale nedaly svou kůži lacino, když Březovou pořádně potrápily. Nejdříve zahrozila domácí družina, když po straně se uvolnil Konečný, ale Hahn po jeho centru mířil pouze do hostujícího brankáře Hromady. O chvíli později prudká střela domácího Návrata skončila nad brankou. Vedení se ale ujala favorizovaná Březová, když kapitán Šustek přesně přihrál Martinu Šuhajíkovi, který střelou na zadní tyč rozvlnil síť domácí branky– 0:1. Březová ožila, ale další šance Kopýtka, Martina Šuhajíka a Lyčky zůstaly nevyužity. 

Březová vedení navýšila, Kobeřice jen korigovaly

Druhý gólový úder si Březová schovala na začátek druhé půle, když se přímý kop odrazil k Lodňánkovi, který viděl dobře postaveného Kopýtka, jenž placírkou nedal Stříbnému žádnou šanci – 0:2. V další půhodině hry kvalita fotbalu upadla, když se hrálo převážně mezi šestnáctkami obou týmů a žádná vážnější šance nebyla k vidění. Kobeřice zdramatizovaly zápas deset minut před koncem, když nejdříve Návrat zatřásl břevnem březovské branky a Kubeša pohotově dorazil míč do sítě – 1:2. V závěru ještě mohly Kobeřice vyrovnat, když David Janík orazítkoval břevno hostující svatyně. V poslední minutě to byla naopak Březová, která mohla navýšit skóre ale bratři Šuhajíkové nemířili do černého. 

 

Březová příští kolo hostí Píšť. Kobeřice zajíždějí na Slavii Opava.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Radek Ziegl (trenér): Hrál se slušný zápas. My jsme měli na začátku dvě šance, ale do vedení šel soupeř. To navýšil hned po pauze. Pak se hrálo půlhodiny úplně bez šancí. Deset minut před koncem jsme korigovali, a mohli i srovnat. Škoda, že jsme si nechali dát na 2:0.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Tak nějak jsme to uhráli, ale nakonec to bylo vydřené. Byli jsme o trošku lepší, a vedli jsme o dvě branky. Ke konci mohli oni srovnat, i když i my jsme měli šance na navýšení náskoku.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - L. Janík [-] , D. Janík [-] , P. Wittek [-] , V. Malchárek [-] , Š. Konečný [-] (67. N. Kaspar [-] ) , L. Rycka [-] , P. Ullrich [-] , R. Hahn [-] (50. M. Kubeša [-] ) , J. Bečica [-] , J. Návrat [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - J. Kostera [-] , T. Křenek [-] , P. Křenek [-] - D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Gajarský [-] (12. V. Drašák [-] ) - L. Lyčka [-] , D. Kopytko [-] (89. J. Šuhajík [-] ) , O. Lodňánek [-] -

Hráči zápasu: D. Janík - D. Kopytko .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PUFFLER Jan - VRBA Martin, TOMEŠ Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Bohumír Lorenz
Tip experta: výhra hostů

Březová jede na vítězné vlně a myslím si, že tu v Kobeřicích potvrdí.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Březová pojede z Kobeřic s těžkým nákladem tří bodů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů