Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stěbořice daly Jakartovicím pětku


Branky


13

Stěbořice v prvním poločase daly tři branky. Ve druhé pak ještě další dvě přidaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o tři branky

Stěbořice stále sní svůj postupový sen a v sobotním zápase hostily Jakartovice, které na jaře procházejí obrovskou krizí. V prvních deseti minutách byla lepší hostující družina. Domácí přežili svou klinickou smrt po velké šanci zkušeného Holuba, který se řítil zcela sám na brankáře Loserta, ale trestuhodně zamířil vedle branky. Pak už Stěbořice rozjely svůj brankostroj, který jen díky brankáři Hruškovi nebyl vyšší. Po deseti minutách napřáhl z dálky Jakub Fiedler a míč z jeho kopačky zaplul k tyči – 1:0. Za pět minut vedly domácí už o dvě branky, když se po akci Vavrečky a Čavery, dokázal brankově prosadit Šindelář – 2:0. Ve 35. minutě nastřelil Šindelář z přímáku břevno. Před pauzou vysunul Kubalák Gracu, který v pohodě překonal gólmana Hrušku – 3:0. V samém závěru poločasu orazítkoval Čavera tyčku. 

Stěbořice náskok navýšily

I ve druhém poločase pokračovala dominance Stěbořic. V 56. minutě Kubalák zahodil samostatný nájezd, když ho vychytal Hruška. Po hodině se krásně uvolnil Graca a nezištně vybídl ke skórování Davida Burdu, který jeho nabídku přijal – 4:0. Hned o chvíli pozdaji si Kubalák vylámal zuby na Hruškovi. Pak dvakrát selhal domácí David Burda. Nejdříve ho vychytal Hruška, pak mířil mimo tři tyče. Poslední hřebík do jakartovické rakve zatloukl po pasu Čavery Kubalák, který protrhl střeleckou smůlu v tomto zápase – 5:0. Hned vzápěti ale opět Kubalák nezamířil do cíleného zařízení. V poslední desetiminutovce se zápas už jen dohrál a Stěbořice si zaslouženě připsaly tři body.

 

Stěbořice jedou příští zápas do Štítiny. Jakartovice zajížději do Vávrovic. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Soupeř hrál asi deset minut, pak už to byla z naší strany jednoznačná záležitost a klidně jsme mohli vyhrát i vyšším rozdílem.

FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Myslím, že jsme shořeli jako domeček z karet. Snad jen prvních deset minut jsme byli lepší než soupeř. Podržel nás gólman Hruška, který nás zachránil od většího debaklu. Našim cílem pro konec sezóny je hlavně záchrana, musíme získat někde tři až pět bodů.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - V. Graca [-] , A. Kubalák [-] , R. Kokošek [-] , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] (46. D. Burda [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] (89. L. Burda [-] ) , M. Kokeš [-] (70. D. Lakomý [-] ) , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-]

FK Jakartovice
M. Hruška [-] - O. Šimon [-] , R. Holub [-] , L. Martinka [-] , M. Samson [-] , R. Mička [-] , M. Poštulka [-] (32. P. Heinzke [-] ) , D. Filip [-] , R. Urban [-] , M. Sváček [-] , J. Barát [-]

ŽK: 43. M. Paleta - 84. R. Mička .
Hráči zápasu: P. Vavrečka - M. Hruška .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - HRUBÝ Heinz, MOSKÁL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Bohumír Lorenz
Tip experta: výhra domácích

Jakartovice v posledních zápasech ztratily formu a naopak Stěbořice dlouho neprohrály. Čekám výhru Stěbořic.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Stěbořice potvrdí své postavení v tabulce a porazí trápící se Jakartovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích