Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 15:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina přejela Služovice


14

Po dvoubrankovém vedení po prvním poločasu, ve druhém Vřesina svůj náskok navýšila ještě o čtyři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina dala dva góly

Vřesina přivítala v jediném nedělní zápase Služovice, které už tradičně nastoupily bez brankáře, kterého nahradil opět Vojtěch Kremser. V první části se hrála vyrovnaná partie. Na začátku byly nebezpečnější Služovice, ale střely Nováka a Vladana Cimingy skončily těsně mimo tři tyče. V 18. minutě pálil po nahrávce domácího Cigána do brankáře Boček. Vřesina otevřela skóre ve 23. minutě, když po nahrávce Bočka, umístil na středu vápna svou střelu do branky Rončka – 1:0. O tři minuty později střílel Cigán nad bránu. Na druhé straně se neujaly ani střela Wójcickeho a ani hlavička Vladana Cimingy. V 36. minutě vysunul Boček Felgenträgera, který sám nezaváhal – 2:0. Ve 41. minutě Lichovník vystihl hostující rozehrávku a ze dvaceti metrů mířil vedle tyčky. O dvě minuty později vysoko přestřelil vřesinský Boček. 

Vřesina vedení navýšila

Dvě minuty po přestávce vystihl na půlící čáře záměr hostů Pientka, a pohodlně proměnil samostatný nájezd – 3:0. V 52. resp. 54. minutě mířili těsně vedle Boček a Pešek. V 56. minutě si navedl balon na střed služovický Číp, ale přestřelil vřesinskou svatyni. V 65. minutě našel Boček křižně Felgenträgera, který obešel všechny včetně brankáře Vojtěcha Kremsera a v klidu zasunul míč do prázdné brány – 4:0. O tři minuty později si davali na pětce přednost Pientka s Rončkou tak dlouho, až se na to nemohl dívat Felgenträger a zblízka zkompletoval hattrick – 5:0. Teprve deset minut před koncem se dostali ke slovu hosté, když trestný kop Kriebela poslal hlavou na zadní tyč Vladan Ciminga a překazil Lampartovi čisté konto – 5:1.  O chvíli později centr Pientky poslal nechytatelně nohou pod víko Boček – 6:1. Těsně před koncem po závaru v pokutovém území doklepával míč do sítě svým druhým gólem Boček – 7:1.

 

Vřesina jede příští týden do Hlavnice. Služovice budou hostit Dobroslavice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Po vítězném utkání v minulém týdnu, dnes započal anglický týden vřesinské kopané, a aby vítězná šňůra pokračovala, trenér týmu se musel nominovat opět do zápasu. Začátek zápasu byl nervózní a vyrovnaný, kdy jsme měli mnoho nepřesných přihrávek. Uklidnili jsme se až po druhém gólu a následně si utkání pohlídali.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): První poločas z naší strany až tak tragický nebyl, a my jsme dokázali několikrát nebezpečně zahrozit. Domácí hrozili z rychlých brejků, se kterými jsme si nevěděli rady. Druhý poločas by z naší strany tragický. Brzy padl třetí gól a bylo po zápase.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - R. Cigán [-] (40. T. Pientka [-] ) , A. Felgenträger [-] , J. Lichovník [-] (70. P. Kolár [-] ) , V. Čech [-] , M. Boháč [-] (9. J. Pagáč [-] ) , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , P. Koval [-] (61. D. Otáhal [-] ) , P. Strakoš [-] , M. Pešek [-]

TJ Sokol Služovice
V. Kremser [-] - M. Polhoš [-] (46. P. Weczerek [-] ) , A. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] , M. Kremser [-] (70. A. Rother [-] ) - J. Novák [-] , M. Číp [-] , M. Trunčík [-] , A. Lasák [-] , M. Wójcicki [-] - V. Ciminga [-]

ŽK: 16. M. Wójcicki , 57. M. Trunčík .
Hráči zápasu: F. Rončka , A. Felgenträger - V. Ciminga .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PRETSCH Adam - PINČEK Milan, KOMÁREK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Potvrdíme body z venku

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vítězslav Chovanec
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. Služovicím se nedaří, a už od podzimu se trápí.

Tip: výhra domácích