R. Urban 89.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jakartovice nestačily na Píšť


Branky


89. R. Urban - 6. D. Mrva , 72. D. Mrva
14

Jakartovice korigovaly dvoubrankový náskok hostů až v poslední minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť se dostala do jednobrankové náskoku

Trápící se Jakartovice přivítaly na svém hřiště mužstvo z opačného konce okresu z Píště. To přijelo bez brankáře a do branky musel hráč z pole Blahut. A v prvním dějstvi to byla družina trenéra Rozhona, která diktovala tempo hry. Ta se ujala vedení už po šesti minutách hry, když centr Rozhona nekompromisně uklidil k tyči David Mrva a brankář Hruška jen mohl vylovit balon ze sítě– 0:1. V dalším průběhu nastřelil hostující Lazar břevno jakartovkcé branky a neujaly se ani průniky Davida Mrvy a Vlhy, kteří si vylámali zuby na dobře chytajícím Hruškovi. Jakartovice reagovaly po nahrávce Urbana, tyčkou, kterou nastřelil Holub. 

Jakartovice korigovaly až v závěru

Ve druhé části se hra začala srovnávat. Domácí zjednodušili hru a začali hosty více zlobit. V úvodu poločasu zahodili další šance hostující David Mrva, který šel sám a nedal, a neuspěl ani z nájezdu jeho oddílový kolega Karel Moric, když ho vychytal brankář Hruška. Jakartovice zareagovaly přímým kopem Holuba, který zazvonil jen na tyčku hostující klece. Čtvrthodiny před koncem vstřelili hosté svou druhou branku, když dlouhý nakopávaný míč propadl až ke kopačkám Davida Mrvy, který se nerozpakoval a z pěti metrů zasunul míč do sítě – 0:2. Jakartovice stáhly hru na tři obránce, ale dlouho jim centry Baráta na Urbana nevycházely. Až v v 89. minutě vyslal Barát Urbana do vápna a ten snížil - 1:2. V závěru ale mohla ještě Píšť dvakrát udeřit, ale její šance zůstaly nevyužity. 

 

Jakartovice jedou do Stěbořic. Píšť přivítá doma Vávrovice. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Odehráli jsme nejlepší zápas na jaře, ale přesto to k bodům nevedlo. V první půli byla Píšť lepší, ale ve druhé jsme se zlepšili a více jsme drželi balon. Šance jsme ale nedokázali dotáhnout. Snížili jsme až v závěru za stavu 0:2. Moc se mi nelíbil výkon rozhodčího, který pískal nepřesně na obě strany.

TJ Slavia Píšť
Martin Rozhon (trenér): Hrajeme pořád stejně, akorát teď jsme dokázali vyhrát. První poločas jsme měli pod kontrolou. Ve druhém sice soupeř přidal a zjednodušil hru, přesto jsme dále byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Hruška [-] - O. Šimon [-] (83. M. Urban [-] ) , R. Holub [-] , L. Martinka [-] (46. T. Matyáš [-] ) , M. Samson [-] , R. Mička [-] , M. Poštulka [-] , D. Filip [-] , R. Urban [-] , M. Sváček [-] , J. Barát [-]

TJ Slavia Píšť
T. Blahut [-] - D. Rozhon [-] (54. K. Moric [-] ) , P. Moric [-] , O. Vlha [-] , D. Mrva [-] (90. F. Grabica [-] ) , K. Palkovič [-] , J. Lazar [-] (73. M. Pawlenka [-] ) , J. Rzidký [-] , D. Sedláček [-] , L. Mrva [-] , T. Kudlík [-]

ŽK: 39. M. Poštulka , 53. O. Šimon , 90. R. Holub - 60. K. Palkovič .
Hráči zápasu: R. Urban , J. Barát , M. Samson - D. Mrva .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - MARTINKA Josef (N), HUDECZEK Kristian (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Utkání dvou trápících celků, které by mohl o malou píď porazit domácí Jakartovice

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vítězslav Chovanec
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů, jelikož Jakartovice ztratily formu, a navíc mají zraněného brankáře, který je jejich opora.A pokud Píšť přijede v plné sestavě a bojovným nasazením jak do Stěbořic, není co řešit.

Tip: výhra hostů