0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štítina si veze tři body z Dobroslavic


Branky


6. A. Skrbel , 64. F. Graf
14

Štítina dala v každém poločase jednu branku a odvezla si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina se ujala vedení

V Dobroslavicích začali hosté hodně zhurta. Od první minuty byla v jejich řadách velká touha po vítězství. Soupeře přinutili bránit. Vytvořili si tlak a následovaly šance. První střely dokázali domácí ještě zblokovat. Zahrávalo se několik rohových kopů a hned v šesté minutě se po jednom z nich prosadil po přiťuknutí Halšky Skrbel - 0:1. Vzápětí si také dobroslavičtí vytvořili zčistajasna Pučanem svou šanci, jeho tečovaná střela lízla pravou tyč Vitáskovy brány. Ve zbytku první půle zhlédli diváci představení Dalibora Vavrečky: "Palič šancí ,to jsem já".  Postupně časem se sám třikrát řítil na nebohého Vajdu ale jeho zakončení bylo vždy neslavné. Také Graf, trochu z pravého úhlu, neproměnil svůj sólo nájezd. Marek Vitásek z otočky po nákopu Skrbla - vysoko nad. Dobroslavice se tay zmohly na pár příležitostí. Nejdříve se po rohu objevil zcela sám před brankářem Jan Novák, který ale nedokázal skákavý balon trefit a promáchl jej. Poté vyvedl míč středem Filip Gřunděl, který posunul do strany Chromečkovi, ten míč zatáhl do velkého vápna a střelou z úhlu zkusil překvapit brankáře Davida Vitáska, ten stál dobře u tyčky a střelu vyrazil. Po rohu na přední tyč se dostal k míči Pavelek, jeho pohotová střela z voleje byla zblokovaná obráncem pouze do tyče.

Štítina vedení navýšila

Ve druhé půli se Doboslavice nechtěly smířit s nepříznivým stavem a zvýšily tlak na hostujcí družinu. Jejich obrana v čele se skušeným Blatným, kde mu výborně sekundoval Gattnar však pracovala na podtrženou jedničku. Ve středu hřiště si stěžejní hráč domácích Voves nepřišel na Halšku a tak se dobroslavická hra rozbíjela o pevnou defenzivu. Až  nakonec hostům k druhému gólu napomohli sami sokoli. Brankář Vajda složitě spracovával nedobrý aut ,čehož využil dobře napadající Graf, vypíchl mu merunu a zavěsil - 0:2. Kontaktní gól nepřipustil David Vitásek v 75.minutě. Proti střele Marka Nováka předvedl výborný reflex a nepřipustil tak pro hosty nervózní závěr. V posledních minutách se opět připoměl nešťastník Vavrečka svou další šancí a taktéž střídající Stoklasa po centru Dominika Watzlavika nezamířil přesně!!

 

Dobroslavice zamíří do Služovic. Štítina v příštím kole přivítá Těškovice.

 

zdroj: http://www.stitinafotbal.cz/novinky-a-reportaze/clanek/detail/muzi:milosrdna-porazka-pro-dobroslavice/2065/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Václav Chromečka (hráč): Do zápasu jsme prakticky ani nevstoupili. Prvních 20 minut náš Štítina mlela jak malé žáčky a dala zasloužený gól. Můžeme děkovat našemu brankáři Vajdovi, že jsme nešli do šatny s pěti brankovým výpraskem. Do druhé půle jsme vstoupili lépe, ale tlak neumíme přetavit v branky. Štítina zápas rozhodla po naší chybě a bylo hotovo.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Z tohoto vítězství musíme mít dobrý pocit, ne však sladké uspokojení.Byl to jen jeden krok k toužebné záchraně v soutěži.Musíme hledět vzpříma a dopředu!!!



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - D. Bochňák [-] , F. Gřunděl [-] , T. Voves [-] , D. Tůma [-] (70. M. Novák [-] ) , D. Pavelek [-] , T. Pučan [-] (6. P. Tůma [-] ) , P. Lukáš [-] , T. Krejčí [-] , J. Novák [-] , V. Chromečka [-]

TJ Tatran Štítina
D. Vitásek [-] - F. Graf [-] (78. D. Watzlavik [-] ) , M. Vitásek [-] (86. T. Horský [-] ) , D. Vavrečka [-] (90. P. Kubánek [-] ) , L. Blatný [-] , J. Gattnar [-] , V. Watzlavik [-] (62. P. Stoklasa [-] ) , M. Vitásek [-] (79. L. Postulka [-] ) , T. Halška [-] , P. Kunczik [-] , A. Skrbel [-]

ŽK: 36. V. Chromečka , 65. T. Voves - 20. A. Skrbel , 65. M. Vitásek .
Hráči zápasu: M. Vajda - D. Vavrečka , L. Blatný .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - JINDRA Pavel (N), LACEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Dobroslavicím se doma daří a pokud si zabezpečí obranu mohli by porazit Štítinu

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vítězslav Chovanec
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích, jelikož se hostům moc nedaří, ale můžou překvapit jako s Minervou.

Tip: výhra hostů