Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová otočila vývoj zápasu


14

Březová do pauzy dorovnala dvoubrankovou ztrátu. Ke konci zápasu navíc dvěma góly rozhodla o výhře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o dvě branky, ale Březová do poločasu srovnala

Březová si pozvala k důležitému zápasu mužstvo Litultovic, které přes týden odjelo s vysokou prohrou z Těškovic. Litultovicím se povedl snový vstup vstup do zápasu, kdy po jedenácti minutách vedly o dvě branky. V 9. minutě po přesně rozehraném přímém kopu Haase se brankově prosadil Chovanec, když míč umístil přesně k tyči – 0:1. O dvě minuty později přesný pas Doležela našel Drápala, který utekl obráncům a bodlem překonal vybíhajícího brankáře Hromadu – 0:2. S Březovou to vypadalo špatně, ale v 18. minutě propadl centr zprava na zadní tyč hostující svatyně, kde René Cihlář pohotově snížil – 1:2. Deset minut před pauzou vyslal René Cihlář přesnou kolmici na Šuhajíka, který obstřelil brankáře Toporčáka a vyrovnal účet utkání – 2:2. 

Březová rozhodla dvěma góly

Ve druhém poločase byla sice Březová aktivnějším týmem na hřišti, ale velmi dlouho se na něm nic podstatného neudálo. Oba mančafty spíše nakopávaly míč z jedné strany na druhou a dostávaly se ke sporadickému ohrožení branky. Spíše to byl tuhý boj o střed hřiště. Až čtvrthodiny před koncem přihrál březovský Šuhajík René Cihlářovi, který blafákem překonal hostujícího gólmana Toporčáka – 3:2. Výhru Březové pak pojistil až v samém závěru agilní René Cihlář, který obešel litultovického obránce a nekompromisně bodlem umístil nechytatelně míč na přední tyčku hostující branky – 4:2.   

 

Březová jede příští kolo do Kobeřic. Litultovice přivítají Slavii Opava.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Z ničeho nic jsme prohrávali o dvě branky a vypadalo to špatně. Naštěstí se nám podařilo vyrovnat do konce první půle. Hra z obou stran nebyla nic moc a i ve druhém poločase se to spíše nakopávalo z jedné strany na druhou. Naštěstí se nám podařilo vsítit dva góly. Hodně nám pomohl René Cihlář, který dal dva góly a na dva nahrál.

TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Dneska to nechám bez komentáře. Nemám k tomu co říct.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - P. Křenek [-] , T. Křenek [-] , O. Kalivoda [-] (88. V. Drašák [-] ) - R. Cihlář [-] , D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , P. Cihlář [-] - O. Lodňánek [-] (60. J. Gajarský [-] ) , D. Kopytko [-] (75. L. Lyčka [-] )

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - V. Chovanec [-] , Š. Šťavík [-] , P. Fiala [-] , O. Minarčík [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] (46. J. Čermín [-] ) , J. Raschka [-] , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] , J. Honig [-] (77. J. Houdek [-] )

ŽK: 40. O. Kalivoda - 15. O. Minarčík , 32. J. Raschka , 60. O. Haas .
Hráči zápasu: R. Cihlář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PAVELEK Karel - ŠUHAJÍK Jakub (N), ŠUHAJÍK Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Brezova podává nestabilní a litultovice se dokáži semknout

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Vítězslav Chovanec
Tip experta: výhra hostů

Bude výhra hostů, i když to bude velmi těžký zápas, a hosté mají anglicky týden, ale Litultovice mají teď stabilní výsledky a musí udržet krok se špici.

Tip: výhra hostů