Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Souboj trápících se celků vítěze nepřinesl


Branky


15

Jakartovice nedokázaly udržet dvoubrankový náskok a s Kobeřicemi si body rozdělily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice šly do dvoubrankového vedení

Souboj trápících se celků mezi domácími Kobeřicemi a hosty z Jakartovic přinesl brankovou přestřelku s osmi góly a s remízovým koncem.  Do vedení šel soubor trenéra Martinky po šesti minutách, když střelu Urbana gólman Stříbný stačil vyrazt před sebe a dobře stojící Šimon zametl míč do sítě – 0:1. Před půlhodinou hry prodloužil Barátův dlouhý aut Sváček na Urbana, který potvrdil své kanonýrské schopnosti – 0:2. Jakartovice měly ještě několik nadějných příležitostí, ale ani Holub, Barát, Šimon a Urban nebyli přesní. Kobeřice v prvním poločase nic neměly.  

Kobeřice manko dohnaly

Hned zkraje druhé půle po chybné rozehrávce hostů samostatný nájezd zkušeně proměnil Malchárek – 1:2. Dvoubrankové vedení vrátil hostů Urban, který vnikl do vápna, zbavil se dvou protihráčů a poslal míč kolem gólmana Stříbného do sítě – 1:3. V 51. minutě zatáhl míč do šestnáctky Malchárek a přehodil brankáře Hrušku – 2:3. O šest minut později ale přistál rohový kop Jakartovic u Holuba, a ten neměl problém míč dopravit do kasy a hosté znovu vedli o dvě branky – 2:4. V 72. minutě byl faulován ve vápně hostů Janiš a Malchárek z penalty dovršil hattrick – 3:4. Hned z rozehrávky udělali hosté chybu a Konečný nachytal z dálky špatně stojícího brankáře Hrušku na švestkách – 4:4. Zbytek zápasu se hrál nahoru dolů, ale ani jeden z týmů nedokázal vsítit vítěznou branku.

 

Kobeřice jedou příští kolo do Vávrovic. Jakartovice budou hostit Píšť.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Radek Ziegl (trenér): Konečně první jarní bod. První poločas byl opatrný, a hosté dali ze dvou šancí dva góly. Druhý poločas byl daleko zajímavější a nám se podařilo vyrovnat. Ke kvalitě zápasu moc nepřispěl rozhodčí, který otáčel fauly, i naše penalta byla sporná. A vyvrcholilo to v nastavení, když se po jejich rohovém kopu dostal míč k Malchárkovi, který mohl jít sám na gólmana a rozhodčí pískl konec.

FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Třikrát jsme vedli o dvě branky, a ani to nestačilo na výhru. Nejhorší je, že my se orážíme sami, protože soupeřům góly nabízíme, jako na zlatém podnosu.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - S. Švančar [-] , R. Hahn [-] , P. Wittek [-] (62. Š. Konečný [-] ) , J. Bečica [-] , K. Janiš [-] (80. P. Ullrich [-] ) , V. Vavřínek [-] , V. Malchárek [-] , O. Bedrich [-] , M. Kubeša [-] (31. D. Lasák [-] ) , J. Návrat [-]

FK Jakartovice
M. Hruška [-] - O. Šimon [-] , R. Holub [-] (80. A. Vucak [-] ) , Z. Franek [-] , M. Samson [-] , R. Mička [-] , M. Poštulka [-] , D. Filip [-] , R. Urban [-] (85. M. Urban [-] ) , M. Sváček [-] , J. Barát [-]

ŽK: 67. V. Malchárek - 43. J. Barát .
Hráči zápasu: V. Malchárek .
Počet diváků: 18. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - HRUBÝ Heinz, JANÍK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

V Jakartovicích to nyní nějak skřípe a nedaří se domácím - tipuji to na plichtu

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: David Řehulka
Tip experta: výhra hostů

Oběma celkům se na jaře nedaří. Jakartovice ale pár branek dají a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů