Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 15:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Souboj remízových králů skončil netradičně remízou


16

Vřesina vedla do 40. minuty o dvě branky. Hosté na přelomu poločasů vsítili dvě branky a odvezli si bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina vedla o dvě branky, Těškovice snížily

Za slunečného počasí změřily síly domácí Vřesina z hosty z Těškovic. Začátek zápasu patřil domácí družině trenéra Kovala. Ta hrozila hlavně ze střílených centrů a standardních situacích. Těškovice pouze zahrozily nepřesnou střelou Vavrečky. Po čtvrthodině hry jí poslal do vedení Felgenträger, který dostal balon do lajny, odpoutal se od svého strážce a podél brankáře Romana Lazeckého poslal míč do kasy – 1:0. O dvacet minut později doputoval míč po ose Cigán, Pientka ke kanonýru Bočkovi, který se v této pozici většinou nemýlí – 2:0. Těškovice ale nehodily flintu do žita a čtyři minuty před pauzou vybojoval Solnický přímý kop, který kolem zdí poslal do brány Vavrečka a Lampart si sice na míč šáhl, ale nezabránil jeho cestě do brány – 2:1. 

Těškovice srovnaly skóre

Vstup do druhé půle vyšel lépe Těškovicím. Šest minut po pauze zahrával rohový kop hostující Vavrečka a střídající Juchelka pohotově levačkou usměrnil balon do sítě – 2:2. Vřesina se pak snažila ohrozit branku Lazeckého hlavně centrovanými míči, ale s těmi si pozorný strážce hostující svatyně s přehledem poradil. Pak domácí hrozili ze standardních situacích. Těškovice mohly čtvrthodiny před koncem rozhodnout ve svůj prospěch, když Jan Šenk obešel tři protihráče, ale jeho dlouhá klička brankáři gólem neskončila. Vřesina pak v závěru mohla strhnout výhru na svou stranu ale její brejk dva na jednoho Lazecký opět skvěle vychytal. 

 

V příštím kole zajíždí Vřesina do Štítiny. Těškovice budou hostit Dobroslavice. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Petr Koval (hrající trenér): Začali jsme dobře, a vedli jsme 2:0 a měli jsme zápas ve svých rukách. Pak jsme dostali branku na 2:1 a začalo se to otáčet. Po přestávce ještě soupeř vyrovnal, a pak už se to jen nakopávalo a remíza je zasloužená. Zranili se nám dneska bohužel tři hráči a do hry pak musela jít celá lavička, včetně mě.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Obě mužstva předvedly technický a kombinační fotbal, který se musel divákům líbit. Zbytečně jsme inkasovali po hrubých chybách na 0:2, ale zlepšeným herním a hlavně bojovným výkonem celého mužstva, podpořeným výkonem Romana v brance, jsme si remízu určitě zasloužili.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - T. Pientka [-] (79. P. Koval [-] ) , A. Felgenträger [-] , M. Pešek [-] , M. Boháč [-] , V. Čech [-] , P. Boček [-] , O. Kocián [-] (79. J. Pagáč [-] ) , J. Lichovník [-] (27. R. Cigán [-] ) , P. Strakoš [-] , F. Rončka [-] (73. D. Otáhal [-] )

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , B. Sroka [-] (46. D. Juchelka [-] ) , J. Kadula [-] (69. O. Strojil [-] ) , M. Krayzel [-] (90. D. Sýkora [-] ) , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , P. Jedlička [-] , J. Šenk [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-]

ŽK: 61. F. Rončka - 28. P. Jedlička .
Hráči zápasu: O. Kocián - R. Lazecký .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - BUKOVSKÝ Josef, PAVELEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matěj Číp
Tip experta: výhra domácích

Domnívám se, že Vřesina zápas zvládne a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Doma musíme konečně uspět