6:2
(3:1)
36. J. Chryczyk (vl.)
86. J. Kaván
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vávrovice vyhrály tenisově


Branky


34. J. Lichovník (p.) , 40. D. Haas (vl.) , 45. F. Mrusek , 47. M. Sedláček , 79. F. Mrusek , 88. O. Halátek - 36. J. Chryczyk (vl.) , 86. J. Kaván
16

Vávrovice vysoko porazily lídra z Hlavnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padaly až v závěru poločasu

Vávrovice udělily vedoucí Hlavnici pořádný políček. Přitom už ve druhé minutě se řítil na domácího brankáře Bartuska Wolf, ale zamířil jen do boční sítě jeho branky. Pak se hra většinou přelévala z jedné strany na druhou a hrozilo se ze standardních situací. Zhruba po dvaceti minutách začaly Vávrovice přebírat otěže hry a jejich rychlost a běhavost začala dělat Hlavnici problém. Po půlhodině hry byl zbytečně faulován ve vápně Chryczyk a kapitán Jan Lichovník z penalty otevřel skóre – 1:0. O dvě minuty později přímý kop Pasterňáka z vlastní poloviny hlavou prodloužil do své sítě Chryczyk, který se špatně domluvil s brankářem Bartuskem – 1:1. Ve 40. minutě na druhé straně centr Jana Lichovníka uklidil nešťastně do vlastní branky Haas – 2:1. V závěru poločasu po nahrávce Pchálka procedil míč k tyči Mrusek – 3:1. 

Vávrovice vedení pojistily

Hned zkraje druhé půle napřáhl z dvaceti metrů Sedláček a Kirschner se jen za míčem ohlédl – 4:1. Hlavnice pak byla chvíli zaskočena, ale pak domácí zatlačila na jejich půlku, ale Klein s Davidem Liškou nemířili přesně. V 64. minutě dostala Hlavnice šanci kopat penaltu po faulu na Davida Lišku, ale Kirschner orazítkoval tyč s břevnem a míč pak zamířil pryč z brány. Hlavnice se nadále snažila, ale její snaha byla jalová. Deset minut před koncem po nahrávce Sedláčka, Mrusek opět se štěstím dostal balon do brány – 5:1. O chvíli později mohl zkompletovat hattrick, ale jeho skákavá střela skončila na břevně. V 86. minutě korigoval z přímého kopu Kaván – 5:2. Účet zápasu uzavřel dvě minuty před koncem po střele Schneidera, kterou dorazil Halátek – 6:2. Ve zbytku zápasu se již nic nestalo a fandové hostujícího týmu, kterých dorazilo opět velké množství, vidělo první jarní porážku svého týmu.

 

Vávrovice jedou příští kolo do Litultovic. Hlavnice bude hostit Březovou.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Na začátku jsme mohli dostat branku a vše se mohlo vyvíjet jinak. Dali jsme ale šťastné góly. Výhra je ale zasloužená, protože jsme byli lepší, rychlejší a to na ně dost platilo.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Soupeř byl lepší, běhavější, rychlejší. Nám navíc chyběli čtyři hráči. Darovali jsme jim penaltu, sami jsme nedali. Dostávali jsme ušmudlané góly. Musím sportovně přiznát, že soupeř byl lepší a vyhrál zaslouženě. Dostali jsme pořádnou facku.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
M. Bartusek [-] - J. Chryczyk [-] , M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , F. Mrusek [-] , D. Klein [-] , J. Lichovník [-] (77. O. Halátek [-] ) , J. Morisch [-] (46. M. Sedláček [-] ) , V. Pchálek [-] , J. Schneider [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - P. Wolf [-] , M. Bulanda [-] , O. Pasterňák [-] , D. Haas [-] , Z. Vrána [-] , D. Liška [-] , D. Klein [-] , J. Kaván [-] , T. Liška [-] , D. Ochrana [-]

ŽK: 35. F. Mrusek , 38. J. Lichovník - 39. T. Liška .
Hráči zápasu: M. Sedláček , J. Chryczyk , V. Pchálek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - LAIFERT Jan (N), ZEMEK Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Matěj Číp
Tip experta: remíza

Vávrovice jsou doma nepříjemné, myslím, že zápas skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Hlavnice jsou nyní v psychické podobě oproti Vávrovicím, ale na jejich hřišti to budou mít těžké, ale uspějí.