FOTO: Štítina zaskočila Slavii


Branky


17

Štítina vedla o dvě branky. Opava jen už snížila.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina se ujala dvoubrankového vedení

Štítina zaskočila Opavu na jejím hřišti. Hned od první minuty přinutila hrát soupeře podle svých not. Ačkoli musel hostující lodivod Watzlavik opět hodně improvizovat se sestavou, obětavý a bojovný výkon slavil úspěch. Celou první půli byli hosté důraznější, bojovnější a běhavější. První střelu na bránu vyslal hostující Dominik Watzavikem sice až ve 20. minutě ale soupeře jsme k ničemu nepustili. Až po půlhodině na sebe upozornil domácí forvard Vašek jehož zblokoval Halška a následnou hlavičkou přeloboval celou bránu. Následně slavista Kavan z přímého kopu pohrdl nabízenou šanci a přestřelil. Poté už přišli ke slovu hosté. Graf vybojoval míč pro Marka Vitáska, jenž správně načasoval kolmici pro rychlonožku Vavrečku a ten nedal brankáři Lorenzovi šanci - 0:1. Za pět minut slavil důraz štítinského kapitána Marka Vitáska úspěch. Míč, který vypadal jako "dlouhý" a ztracený dokázal doběhnout a těsně před gólmanem mu změnil směr a zvýšil na nadějných - 0:2! Kdyby v závěru poločasu proměnil svůj sólo nájezd Graf asi by se domáci nevzpamatovali. Jeho střela však skončila na levé tyči.

Opava jen korigovala

Takhle se soupeř v kabinách "hecnul", nabídnutou penaltu po faulu na Vaška hned z kraje druhé půle využil přesvědčivě Škrobánek -1:2 a domácí začali hosty přehrávat přehrávat. Ihned po výkopu přišla chyba ve středu obrany a tentokrát se sportovní štěstí přiklonilo k hostům. Vašek po průniku trefil pravou tyč Davida Vitáska! Domácí sice byli více u míče, ale štítinská obrana pracovala na podtrženou jedničku. Navíc hosté hrozili z brejků. Po krásném přenesení hry Trebichalského a centru Kunczika napálil Škroch z šesti metrů břevno Lorenzovy brány. V závěru už byly k vidění jen "teatrální" pády Vaška jenž si vykoledoval při velikonočním víkendu jen žlutou kartu. A tak velice přesný rozhodčí Pretsch mohl odpískat překvapení kola.

 

V přštím kole zamíří Opava do Služovic. Štítina bude hostit Vřesinu. 

 

zdroj: http://www.stitinafotbal.cz/novinky-a-reportaze/clanek/detail/muzi:drina-a-bojovnost-berou-tri-body/2058/



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Hosté byli v prvním poločase lepším týmem a zaslouženě se ujal vedení o dvě branky. My jsme hráli až moc profesorsky. Na počátku druhé půle jsme snížili, a nastřelili tyčku. Pak se opět naše hra vrátila na úroveň první půle a soupeř tři body udržel.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Za vítěstvím jsme si dneska šli jako buldoci a za spoustu odříkání a bolesti bereme velice cenné tři body!!!! Pokračujme v takovém to výkonu!!!



Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRETSCH Adam - GREIPEL Martin (N), STŘÍLKA Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 4. 2019 20:53
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Matěj Číp
Tip experta: výhra domácích

Slavia Opava potřebuje vyhrát, a to se jí v domácím prostředí podaří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Minerva si poradí se Štítinou jelikož doma je silná