1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice vydolovaly tři body


Branky


16

Dobroslavice stačily jen zkorigovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Stěbořice využily v Dobroslavicích zaváhání svých tabulkových soupeřů a díky výhře se na ně bodově dotáhly a tabulka je opět dramatičtější. První poločas žádnou branku nenabídl. Dobroslavice možná byly opticky lepším týmem, ale Stěbořice hrály trpělivě a čekaly na chybu soupeře. Už po dvou minutách hry se zjevil stěbořický Kubalák před gólmanem Vajdou, který ho dokázal skvělým zákrokem vychytat. Největší šanci domácích měl Chromečka, který se u brankové čáry zbavil jesličkami obránce, jeho střelu na přední tyč z úhlu ale reflexivně vyrazil na roh brankář Losert. Poté se do dvou střeleckých příležitostí z velkého vápna dostal Voves, jeho střely slabší nohou ale neměly potřebnou razanci a brankář si s nimi poradil. Stěbořice po půlhodině hry zahrozily Kokešem, jehož dalekonosná střela zatřásla břevnem. Poločas tak branku nenabídl.

Stěbořice daly o jeden gól navíc

Vstup do druhé půle vyšel lépe hostům. Nejdříve sám Kubalák před Vajdou mířil vedle. Po pěti minutách druhé půle centr Čavery přistál na hlavě Josefuse, který pokořil Vajdu – 0:1. Za pár chvil Kubalák míříl opět vedle. V 53. minutě sel Kubalák změnil v nahrávače, když přesně vysunul Kokoška, který v pohodě skóroval – 0:2. V 66. minutě vykřesal pro domácí jiskérku naděje Osmančík, když vypíchl míč brankáři Losertovi a v pohodě skóroval do odkryté klece – 1:2. Pak o chvíli pozdě přistavil Chromečka míč Vovesovi, ten tvrdou střelou z voleje minul těsně horní tyč branky. Poté po rohu Chromečky se dostal míč na zadní tyč až k Osmančíkovi, ten ovšem z voleje mířil těsně kolem hostující brány. V následném průběhu sice domácí zatlačili svého soupeře, ale šance nepřicházely a Stěbořice už těsný náskok ubránily.

 

Dobroslavice příští kolo míří do Těškovic. Stěbořice doma přivítá Píšť.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Václav Chromečka (hráč): Vstup do zápasu se nám povedl. Řekl bych, že byly Stěbořice prvních 20 minut zaskočené, postupně se ale dostávaly do zápasu a začaly kontrolovat balón. V prvním poločase byly k vidění šance na obou stranách. Vstup do druhého dějství nám nevyšel a hosté nás potrestali dvěma brankami. Do zápasu jsme se vrátili, když jsme zvýšili tempo, na srovnání nám bohužel nezbylo více sil. Pozitivem je, že jsme týmu, který pomýšlí na postup, zápas dokázali znepříjemnit a být mu rovnocenným soupeřem. Pochvalu si zaslouží zejména brankář Vajda, který se blýskl několika pěknými zákroky.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Věděli jsme, že soupeř je technické mužstvo a to se potvrdilo. V první půli jsme hráli trpělivě a vyčkávali jsme na chybu soupeře. Vyšel nám ale začátek druhé půle, kdy jsme dali dvě branky a chtěli jsme hru kontrolovat. Po chybě našeho gólmana jsme ale dostali branku a začali jsme se strachovat o výsledek. Nakonec jsme to ale k třem bodům dotáhli.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - F. Gřunděl [-] , T. Voves [-] , P. Tůma [-] (63. D. Bochňák [-] ) , V. Chromečka [-] , T. Pučan [-] , P. Lukáš [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , M. Knopp [-] (53. J. Osmančík [-] ) , D. Pavelek [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , A. Kubalák [-] , R. Kokošek [-] , O. Šmalec [-] , P. Čavera [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-]

ŽK: 56. T. Voves - 77. R. Kokošek , 80. P. Vavrečka , 90. P. Čavera .
Hráči zápasu: M. Vajda - M. Kokeš , M. Josefus .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - REŽNÝ Oldřich (N), ONDRÁČEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Matěj Číp
Tip experta: výhra hostů

Stěbořice potvrdí roli favorita. Bude jim sedět podobné hřiště, jako mají doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Hosté si s Dobro poradí a uspějí i když to budou mít na jejich hřišti složité