3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Litultovice porazily Píšť


Branky


15

Litultovice vedly po poločase o dvě branky. Píšť sice snížila, ale domácí si výhru pojistili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o dvě branky

Píšť začala v Litultovicích lépe, když už po pěti minutách po dlouhém pasu skončil lob Davida Mrvy na brankové konstrukci litultovické branky. V 8. minutě vyprášil hostující kapitán Moric rukavice brankáři Toporčákovi. Po čtvrthodině hry si David Mrva opět vylámal zuby na brankáři Toporčákovi. Po čtvrthodině domácí družina převzala taktovku hry. Nejdříve Harabiš vychytal Doležela, o chvíli později Chovancovi ukopl míč v dobré pozici obránce. Ve 22. minutě se domácí ujali vedení, když střelu Haase vyrazil Harabiš jen k nohám Šeuera, který dostal míč za jeho záda – 1:0. Do ztracena pak vyzněla střela Haase i Doležela. Ve 33. minutě později vypálil z hranice šestnáctky Haas, a jeho střela brankáře zaskočila tak, že byl u své pravé tyčky pozdě – 2:0. Zbytek poločasu se už moc vzruchu nepřinesl.

Píšť snížila, ale Litultovice výhru jistily třetím gólem

Druhý poločas začali aktivněji domácí. Pokusy Chovance, Haase a Tenglera se neujaly. Skórovat se po hodině hry podařilo hostům, když centr Jemelky zapadl s přispěním tyče za záda překvapeného Toporčáka – 2:1. Píšť mohla vyrovnat hned vzápětí, ale David Mrva na Toporčáka nevyzrál. Litultovice pak znovu mohly odskočit o dvě branky, ale po nahrávce Doležela Adamčík mířil sám před Harabišem vedle. Čtvrthodiny před koncem David Mrva nastřelil jen Toporčáka. V 83. minutě mohla Píšť srovnat krok, když se po rohovém kopu Morice dostal míč k Jemelkovi, jehož pokus vyrazil Toporčák. Následně se míč odrazil až k Adamčíkovi, který si krásně obešel hostujícího zadáka a pod gólmanem propasíroval míč do sítě a vnesl klid do domácích řad – 3:1. Závěr se už jen dohrával a domácí si přispali další tři body.

 

Příští kolo jedou Litultovice do Jakartovic. Píšť bude hostit Kobeřice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Myslím, že ve výsledku zasloužená výhra. Musím však uznat, že soupeř byl místy nebezpečný a dokázal si vytvořit zajímavé šance. V poslední desetiminutovce platil zákon nedáš - dostaneš. Vesměs jsme hostům šance vytvářeli my našimi chybami. Děkuji klukům za předvedený výkon.

TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): První část prvního poločasu jsme byli lepším týmem, spálili jsme pár šancí V druhé polovině prvního poločasu jsme dostali 2 góly, protože jsme přestali hrát Druhá půle byla vyrovnaná, dali jsme kontaktní gól, potom jsme ve vyložené šanci selhali a soupeř udeřil potřetí.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - M. Borč [-] , Š. Šťavík [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] (88. P. Gloga [-] ) , J. Honig [-] (71. J. Raschka [-] ) , V. Chovanec [-] (65. O. Adamčík [-] ) , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-] (75. J. Čermín [-] )

TJ Slavia Píšť
M. Harabiš [-] - J. Rzidký [-] , D. Sedláček [-] - D. Rozhon [-] , M. Lampart [-] (10. T. Blahut [-] ) , J. Jac [-] , P. Moric [-] - - M. Jemelka [-] , D. Mrva [-] , L. Mrva [-] , T. Kudlík [-]

ŽK: 44. J. Jac .
Hráči zápasu: M. Šeuer - M. Jemelka .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - ČECH Zdeněk, PAVELEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Litultovice dokáži předvést pěkný fotbal a doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Litultovice doma vyhrají