Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stěbořice rozstřílely Kobeřice


14

Stěbořice svého soupeře nešetřily a nasázely mu osm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o tři branky

Kobeřice přijely do Stěbořic pouze v jedenácti lidech a družina trenéra Šumbery toho využila a otevřela si brankostroj. Kanonáda začala už ve 2. minutě, když centr Gracy uklidil hlavou k tyčce Šindelář – 1:0. Na konci úvodní dvacetiminutovky po krásné kombinační akci a nahrávce Jakuba Fiedlera nasměroval míč k tyči Kubalák – 2:0. V dalším průběhu hry zahodili tři šance Čavera, Kokošek a Jakub Fiedler. Na druhé straně stojí za zmínku dvě střely Rycky, které ale do sítě nemířily. Tři minuty před pauzou stál na začátku gólové situace Jakub Fiedler. O něj míč doputoval přes Kokoška ke Kubalákovi, který se nemýlil – 3:0. 

Stěbořice přidaly pět branek

V úvodní čtvrthodině zasadila domácí ekipa hostům čtyři brankové údery. V 54. minutě se po rohovém kopu dostal odražený míč ke Kubalákovi, který završil hattrick – 4:0. Za tři minuty se Kubalák změnil v nahrávače a jeho centr v pohodě doklepl do prázdné brány Kokošek – 5:0. V 59. minutě posadil Kokošek nadýchaný centr na hlavu Gracy, který si už věděl rady – 6:0. O pár sekund později Graca gólově oslovil Kubaláka, který zakončil svůj střelecký galakoncert – 7:0. Po této brance se hra na hřišti uklidnila. Stěbořice kontrolovaly výsledek a Kobeřice tlačily očima čas, aby už byl brzy konec. Poslední slovo si pět minut před koncem vzal Pavel Fiedler, když se ja jeho střelu marně natahoval gólman Stříbný – 8:0.

 

Stěbořice příští kolo míří do Dobroslavic. Kobeřice zase do Píště.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Byl to zcela jednoznačný zápas a naše povinné vítězství.

TJ Sokol Kobeřice B
Radek Ziegl (trenér): Máme hodně zraněných a přijeli jsme ve jedenácti lidech. Chtěli jsme to hlavně ubránit a dostat, co nejméně branek. V první půli se nám to dařilo a dostali jsme jen tři góly. Ve druhém jsme dostali rychlé čtyři banky a pak už se to jen dohrávalo.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] (46. M. Kokeš [-] ) , A. Kubalák [-] (68. P. Fiedler [-] ) , M. Otipka [-] , V. Graca [-] , R. Kokošek [-] , P. Čavera [-] (46. P. Vavrečka [-] ) , J. Fiedler [-] (72. D. Burda [-] ) , M. Fiedler [-] (62. K. Havlásek [-] ) , M. Paleta [-] , J. Šindelář [-]

TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - D. Lasák [-] , R. Hahn [-] , P. Ullrich [-] , L. Rycka [-] , J. Bečica [-] , V. Vavřínek [-] , O. Bedrich [-] , M. Kubeša [-] , J. Návrat [-] , N. Kaspar [-]

ŽK: 89. R. Kokošek - 13. L. Rycka .
Hráči zápasu: M. Paleta , A. Kubalák - L. Rycka .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - PRASEK Beno, KANIA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Stěbořice budou nadělovat a nedají šanci hostům odvézt si jeden jediný bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Domácí proti Kobeřicím uspěji