0:1
(0:0)
82. V. Čech
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2019 16:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina rozhodla o třech bodech osm minut před koncem


Branky


82. V. Čech
15

Po bezbrankovém poločase rozhodli hosté gólem těsně před koncem zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Na den vítězství spolu změřily síly družstva Dobroslavic a hosté z Vřesiny v dohrávaném zápasu 18. kola. Na hřišti se po celý zápas hrála vyrovnaná partie, kdy hostující družina trpělivě vyčkávala na své polovině a čekala co soupeř předvede a spoléhala na jeho chybu. V první části si více nebezpečných situacích vypracovala domácí letka. Hned v úvodu zápasu si domácí vypracovali sérii tří rohů, které zahrával Voves. V pokutovém území hostů vznikaly závary, ale domácím se míč do brány nepodařilo dopravit. O chvíli později Chromečka obešel protihráče a ze strany šel na hostujícího brankáře, ale Lampart se vyznamenal. Poté se z levé strany hnal na branku Gřunděl, přihrávkou hledal ještě lépe postaveného Daniela Tůmu, ten se ovšem k míči nedostal, protože jej dobře zablokovali vřesinští obránci. Zajímavou možnost dostali domácí ještě ke konci prvního poločasu, když z blízkosti zahrávali standardní situaci, Voves ale vysoko přestřelil.  

Vřesina rozhodla před koncem

Druhý poločas začala lépe Vřesina, když během úvodních pěti minut letělo do vápna Dobroslavic několik nebezpečných centrů. Nejnebezpečnější byl centr Lichovníka, který se odrazil k Bočkovi, ale jeho střela mezi tři tyče nemířila. Pak měly zase dvě akce Dobroslavice. Za zmínku stoji individualni akce Vovese, který obešel dva hráče ve velkém vápně, přihrávkou pod sebe hledal Jana Nováka, ten na míč ovšem nedosáhl. O několik minut později si míč na velkém vápně posunul Chromečka, jeho střelu k tyči ale brankář chytil. V 82. minutě přišel klíčový okamžik zápasu, když Vřesina zahrávala přímý kop. Míč si k exekuci postavil Čech a balon z jeho kopačky s přispěním drnu skončil pod víkem domácí branky - 0:1. V závěru zápasu si už Vřesina výhru vzít nenechala.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Václav Chromečka (hráč): Poprvé na jaře jsme hráli fotbal, na který se dalo místy i dívat. Bohužel nám chybí větší touha vstřelit branku a dohrávat útočné situace. Byl to remízový zápas, ale Vřesina využila svůj přímý kop a srazila nás na kolena. I tak je náš tým potřeba pochválit za předvedený výkon. Teď jedeme do Služovic a nebereme nic jiného než 3 body.

TJ Vřesina
Petr Koval (hrající trenér): Na těžkém terénu se hrál vysloveně remízový zápas, který jsme ke konci překlopili na svou stranu.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - F. Gřunděl [-] , T. Voves [-] , D. Tůma [-] (70. D. Rathouský [-] ) , V. Chromečka [-] , T. Pučan [-] , P. Lukáš [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , J. Novák [-] (84. M. Novák [-] ) , D. Pavelek [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - R. Cigán [-] (64. T. Pientka [-] ) , A. Felgenträger [-] , P. Koval [-] , V. Čech [-] , J. Pagáč [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] (25. O. Kocián [-] ) , J. Lichovník [-] , P. Strakoš [-] , M. Pešek [-]

ŽK: 51. P. Boček , 82. M. Pešek , 86. A. Felgenträger .
Hráči zápasu: V. Čech , P. Boček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - VRBA Martin, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Toto bude typický remízový zápas.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

V novém termínu se nám bude dařit