J. Jac 28.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlavnice otočila skóre. Zápas sledovalo přes sedm stovek diváků!


Branky


28. J. Jac - 59. D. Liška , 79. T. Liška
17

Domácí po poločase vedli o jednu branku. Hlavnice ve druhé části skóre otočila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť se dostala do jednobrankové náskoku

Před 754 diváky (alespoň dle oficiálního zápisu z utkání) změřila své síly domácí Píšť s vedoucí Hlavnicí. Přijelo spusty fanošků z Hlavnice, kteří vytvořili svému týmu velmi bouřlivou atmosféru. Píšť byla po celý zápas aktivnější a vytvořila si i více brankových šancí než Hlavnice. Hlavnice si v prví části vytvořila pouze jedinou šanci, ale Klein jí nedokázal proměnit. To ta domácí zahodili své příležitosti postupně Jac, Kovář a Palkovič. Do vedení se domácí družina dostala ve 28. minutě, kdy dostal průnikovou přihrávku do běhu Jac, který s přehledem překonal jinak vynikajícího Kirschnera - 1:0. Do konce poločasu se už nic podstatného nestalo na domácí šli na přestávku s jednobrankovým náskokem. 

Liškové otočili skóre

Ve druhé části se Hlavnici podařil výsledkový obrat.  Nejdříve vybojoval míč ve skrumáži ve středu hřiště v 59. minutě Pasterňák, který vyslal do úniku Davida Lišku, který potvrdil pověst kanonýra a nedal brankáři Harabišovi žádnou šanci - 1:1. O dvacet minut později strhl vedení na stranu hostů Tomáš Liška, jehož střela s přispěním teče domácího obrance zaplula do sítě – 1:2. Píšť v závěru vyvinula velký tlak. Svou příležistost zahodila nová akvizice ze Suchých Lazců Vlha. Patrik Moric nastřelil břevno hlavnické branky. V samém závěru ještě chytil Zujlfijajovi penaltu skvělý brankář Kirschner. Hlavnice tak šťastnou výhru ubránila a udržela si první místo v tabulce.

 

Píšť kede příšrí týden do Litultovic. Hlavnice doma přivítá Jakartovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Martin Rozhon (trenér): Byli jsme lepším týmem v obou poločasech. Bohužel jsme zahodili, co se dalo. Ze hry a výkonu jsem měl dobrý pocit, protože jsme už dlouho nehráli, tak dobře. Na krásu se ale fotbal nehraje, a my bohužel dali o jeden gól méně než soupeř.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Byl to šťastné vítězství. Hodně šancí vychytal náš brankář Kirschner, který byl skvělý. Pochvalu si zaslouží i naší fanoušci, kteří nám vytvořili domácí prostředí.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
M. Harabiš [-] - J. Rzidký [-] , D. Sedláček [-] , L. Mrva [-] , T. Kudlík [-] - K. Palkovič [-] (66. A. Zulfijaj [-] ) , J. Jac [-] (81. D. Rozhon [-] ) , M. Kovář [-] (75. O. Zug [-] ) , P. Moric [-] , K. Moric [-] - O. Vlha [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - R. Staňo [-] , D. Hendrych [-] , O. Pasterňák [-] , D. Haas [-] , Z. Vrána [-] , D. Liška [-] , D. Klein [-] (61. J. Kaván [-] ) , T. Kukol [-] , T. Liška [-] (86. M. Bulanda [-] ) , D. Ochrana [-] (61. P. Wolf [-] )

ŽK: 35. T. Liška , 75. O. Pasterňák , 90. D. Liška .
Hráči zápasu: L. Kirschner .
Počet diváků: 754. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PRASEK Beno, KOMÁREK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: výhra hostů

I když to asi nebude pro Hlavnici lehké utkání, myslím si, že si body odvezou hosté.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Lédr tabulky jede do píště, který stěží porazil Služovice.
Tým je nyní se sebevědomím nahoře a proto si s Píšti poradí.