M. Pešek 55. (p.)
P. Boček 90.
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina vyrovnala v nastavení


Branky


55. M. Pešek (p.) , 90. P. Boček - 33. A. Kubalák , 57. P. Čavera
17

Stěbořice dvakrát v zápase vedly, ale Vřesina vždy dokázala skóre vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice šly do vedení

Pohledný zápas nabídlo střetnutí mezi Vřesinou a Stěbořicemi. Už v 10. minutě vysunul Pešek Felgenträgera a jeho zblokovaná střela do obrany skončila u Bočka, který málem přelomil břevno hostující branky. Na druhé straně reagovali hosté šancí Gracy, která si svůj cíl nenašla. Po dvaceti minutách vhodil Ondřej Kocián dlouhý aut do pokutového území hostů, ve skrumáži pak mířil míč do branky, kde ho v poslední chvíli dokázal vykopnout ven hostující hráč. Stěbořice pak měly šanci Martinem Fiedlerem, ale ta také přišla vniveč. Stěbořice se pak ujaly vedení ve 33. minutě, když po samostatné akci dostal Kubalák míč pomocí odrazu od tyčky do brány – 0:1. Do konce poločasu se už pak nic nezměnilo. 

Vřesina dvakrát dotáhla skóre

Druhý poločas pak zahájila Vřesina lépe, když se jí podařilo srovnat krok deset minut po pauze, když byl ve vápně faulován Vojtěch Kocián a Pešek neměl problém nařízený pokutový kop proměnit – 1:1. Domácí se ale z vyrovnávací branky neradovali moc dlouho, protože za dvě minuty napřáhl ze třiceti metrů Čavera a nechytatelnou bombou přinutil Lamparta lovit míč ze sítě – 1:2. Domácí mohli srovnat hned vzápětí Cigánem. Ten ale nejdříve zamířil pumelicí do spojnice břevna a tyčky a o minutu později zamířil mimo cílené zařízení. Domácí pak upadli do křeče, a hosté mohli dvakrát rozhodnout. Nejdříve Kokošek nedokázal dopravit míč do prázdné brány. V 89. minutě hlavička Burdy jen těsně minula tyčku. Pak přišla devadesátá minuta, když Kokošek fauloval skluzem Vojtěcha Kociána, pro něhož pak přijela sanitka, protože měl podezření na výron v kotníku. Následný přímý kop zahrával jeho bratr Ondřej a míč z jeho kopačky skončil na hlavě Bočka, který ho usměrnil k tyčce a zajistil domácím jeden bod - 2:2.

 

Vřesina příští kolo jede do Dobroslavic. Stěbořice budou hostit Kobeřice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): V prvním poločase šlo o vyrovnané střetnutí, kdy se podařilo hostům vstřelit se štěstím branku o vzdálenější tyč. Od 65. minuty jsme hráli v křeči a neuměli jsme se dostat do svého tempa. Po celou dobu zápasu jsme byli herně lepší a oni trestali naše chyby, kterých bylo v zápase spousta.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): byl to pohledný zápas, docela tvrdý. Do třicáté minuty byli šance na obou stranách. Pak jsme se ujali vedení. Po přestávce domácí srovnali, ale my hned vzápětí šli znovu do vedení. Pak jsme měli i šance zápas zlomit, ale nepovedlo se a soupeř se štěstím vyrovnal v nastaveném čase ze standardky.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - P. Strakoš [-] , M. Pešek [-] , O. Kocián [-] , M. Boháč [-] (46. P. Kolár [-] ) , P. Cojg [-] (20. R. Cigán [-] ) , A. Felgenträger [-] , P. Boček [-] , V. Kocian [-] , F. Rončka [-] , J. Lichovník [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , A. Kubalák [-] , V. Kramný [-] (76. D. Burda [-] ) , V. Graca [-] (87. P. Fiedler [-] ) , R. Kokošek [-] , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , J. Šindelář [-]

ŽK: 40. A. Felgenträger , 82. V. Kocian , 89. O. Kocián - 8. M. Paleta , 90. R. Kokošek .
Hráči zápasu: P. Strakoš - P. Čavera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAVELEK Karel - MIGOTA Tomáš, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: výhra hostů

Stěbořice si poradily se silnými soupeři a zřejmě na jaro mají dobrou formu proto jim věřím i ve Vřesině.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Musíme uspět konečně za tři body.