3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Opava přehrála Dobroslavice


Branky


17

Opava se ujala vedení po prvním poločase. Ve druhém výhru dvěma góly pojistila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava šla do vedení

V prvním ospalém poločase na trávníku dominoval hlavně bývalý brankář SFC Opava Vašek. On taky ve 23. minutě poslal domácí do vedení, když se jeho trestný kop zatřepetal až v šibenici dobroslavické brány – 1:0. O chvíli později Vašek, kdy si pěkně přehodil hostujícího bránícího hráče, v dobré palebné pozici přestřelil. Dobroslavice se dostaly za první poločas pouze k jedinému ohrožení domácí svatyně, když zpoza vápna střelu Tůmy vytěsnil domácí brankář Lorenz na rohový kop. Domácí pak ještě mohli před pauzou svůj náskok navýšit, ale Mařádkova rybička skončila jen na břevně a placírka Postřimovského rozezvučela jen tyčku.  

Opava přidala další dvě branky

V úvodu druhé půle byly asi čtvrthodinu lepším týmem Dobroslavice, ale bez výraznějších šancí, protože stoperská dvojice Tůma se Šimečkem pracovala na výbornou. Gól tak opět vstřelila Opava, když se míč opět dostal k Vaškovi, jehož první pokus brankář Vajda vyrazil a při následné dorážce byl faulován a z nařízené penalty s přehledem navýšil stav zápasu Škrobánek – 2:0. Po hodině hry nebezpečně vypálil hostující Voves. O chvíli později Voves nedosáhl na centr Chromečky. Hru Opavy pak hodně rozhýbal Ryž, který svou rychlostí větral hostující obranu a dokázal zahodit tři velké šance. V samém závěru ještě pojistil výhru Opavy Mařádek střelou tyči po uvolnění Šimečka – 3:0.

 

Opava míří příští kolo do Těškovic. Dobroslavice budou hostit Vřesinu.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): První poločas byl takový ospalý a málo běhavý. My jsme měli jen tři šance, a z toho dvě tyčky. Kolem dvacáté minuty jsme se ujali vedení. Druhý poločas už byl z naší strany více běhavější, a přibylo i šancí. Přidali jsme dva góly a na jaře poprvé vyhráli.

TJ Sokol Dobroslavice
Václav Chromečka (hráč): Před utkáním jsme si řekli, že nás teď čekají zápasy proti třem silným týmům, kde nemáme co ztratit a nikdo od nás výhry neočekával, ale chceme si po těchto zápasech říct, že jsme makali jeden za druhého a na hřišti nechali vše - což jsme dneska splnili. Minerva myslí na postup a byla fotbalově lepší, přesto si myslím, že jsme místy hráli pěkný fotbal a domácí přehrávali. Naše důležité zápasy nás čekají v druhé polovině jara.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Hoblík [-] (58. J. Štencel [-] ) , L. Šustak [-] , P. Vašek [-] (70. T. Ryž [-] ) , J. Tůma [-] , F. Mužík [-] , M. Valík [-] (50. R. Škrobánek [-] ) , L. Mařádek [-] , K. Postřimovský [-] , D. Maisel [-] , V. Šimeček [-]

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - P. Lukáš [-] , F. Gřunděl [-] , T. Voves [-] , P. Tůma [-] (72. M. Kučera [-] ) , D. Pavelek [-] , D. Rathouský [-] , J. Mroviec [-] (53. D. Bochňák [-] ) , T. Krejčí [-] , D. Tůma [-] , V. Chromečka [-]

ŽK: 50. D. Maisel - 63. F. Gřunděl .
Hráči zápasu: V. Šimeček , J. Tůma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠALATA Jiří - HRUBÝ Heinz, GREIPEL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: výhra domácích

Slavia taky potřebuje na jaře zabrat, proto věřím že zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Minerva předvedla kvalitní obětavý fotbal, které na domácím hřišti bude stačit na Doboroslavice