1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Jakartovicích se zrodila remíza


Branky


17

Služovice se ujaly vedení, ale Jakartovice za chvilku vyrovnali a tak skončil zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Jakartovice na svém trávníku přivítaly v sobotu odpoledne tým ze Služovic. Tento zápas moc fotbalové krásy pro oko diváka nenabídl.  V prvním dějství si více příležitostí vypracovali hosté ze Služovic. V 8. minutě mířil po trestném kopu Martina Kremsera Wójcicki hlavou těsně mimo jakartovickou bránu. Po dvaceti minutách se osmělily Jakartovice, když Samson načechral balon na hlavu Holuba, který mířil jen do brankáře Brzezneho. Po půlhodině hry se po rohovém kopu dostal balon k Martinu Kremserovi, jehož pokus vykopl u tyče nohou Janech. V samém závěru se ještě řítil na jakartovickou branku ještě Wójcicki, ale mířil jen do Janechovy náruče. 

Služovice šly do vedení, Jakartovice vyrovnaly

Ve druhé části Jakartovice přidaly. Matyáše po centru Sváčka hlavou trefil jen Brzezneho. Samsonova rána letěla těsně kolem hostující tyče. Do vedení tak paradoxně šly Služovice v 66. minutě, když Kriebelův trestný kop z vlastní půlky lízl Vladan Ciminga nechytatelně k tyčce jakartovické branky – 0:1. Jakartovice ale s vyrovnáním moc dlouho neotálely, když dlouhý aut Šimona odvrátila hostující defenziva k Poštulkovi, který nechytatelně z třiceti metrů vymetl všechny pavouky ze služovické branky – 1:1. V závěru ještě zahrozili hostující Aleš Ciminga s Novákem. Remízové skóre se už však neměnilo a soupeři si rozdělili po bodu. 

 

V příštím kole zajíždějí Jakartovice do Hlavnice. Služovice budou hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): První poločas jsme hráli hrozně. Prakticky jsme vůbec nic neměli. Ve druhém poločase jsme začali hrát a soupeře jsme přehrávali, ale paradoxně jsme dostali první branku my. Pa jsme sice vyrovnali, ale zbytek zápasu se dohrával jen po šestnáctku a jen se nakopávalo. Bohužel nějak se nemůže dostat po zranění do formy kanonýr Urban.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Přijeli jsme bez tří důležitých hráčů a pouze ve dvanácti lidech, tak jsme měli z utkání trochu obavy, ale kluci podali statečný výkon a remíza je zasloužená. V první půli jsme byli lepším týmem. Ve druhém domácí přidali a byli minimálně vyrovnaným týmem, a asi byli nebezpečnějším týmem. Škoda, že jsme po vedoucím gólu neudrželi vedení déle.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - J. Barát [-] , R. Holub [-] (70. J. Šefčík [-] ) , R. Urban [-] , P. Heinzke [-] (70. O. Šimon [-] ) , R. Mička [-] , M. Samson [-] , M. Sváček [-] , D. Filip [-] , T. Matyáš [-] , M. Poštulka [-]

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - A. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] , V. Kremser [-] , M. Kremser [-] - M. Nowický [-] , R. Tománek [-] , M. Wójcicki [-] , J. Novák [-] - P. Weczerek [-] (65. P. Džemla [-] ) , V. Ciminga [-]

ŽK: 76. V. Kremser .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PINČEK Milan - POLÁK Jiří, BARTÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: výhra domácích

Jakartovicim sice vstup na jaře asi nevyšel podle představ, proto si myslím, že se teď chytí a všechny 3 body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Jakartovice se sice trápí, ale dokáži si těsně poradit se Služovicemi