Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soupeři se rozešli smírně


Branky


18

Březová po poločase vedla. Těškovice skóre otočily. Březová stačila už jen vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová o gól vedla

Na mokrém terénu se hrálo hlavně bojovné utkání. Domácí zahrozili už po třech minutách trestným kopem Šustka. Na druhé straně pálil Petr Jedlička jen do obranného valu domácích. Březová se ujala vedení po jedenácti minutách, když se po sérii rohů a po dorážce prosadil Lodňánek – 1:0. Na druhé straně střelecké pokusy Matěje Krayzela a Vladimíra Šenka k vyrovnání nevedly. Březové před koncem zahrozila dalekonosnou střelou Patrika Křenka, kterou domácí hostující brankář Lazecký vykryl. K cíli nevedly ani průniky Šuhajíka a Lumíra Lyčky. Ve zbytku poločasu se už nic nestalo a Březová si nesla do kabin jednobrankový náskok. 

Těškovice otočily skóre, Březová stačila vyrovnat

Po pěti minutách druhé půle střelu Jana Šenka gólman Hromada vyrazil jen před sebe a na následnou dorážku Matěje Krayzela už byl ale krátký – 1:1. V 53. minutě se dostal za hostující obranu Lumír Lyčka, ale gólman Lazecký byl opět na místě. O tři minuty později se dostal za březovskou obranu Petr Jedlička, ale jeho střela skončila rohovým kopem. Po hodině hry Těškovice otočily skóre, když trestný kop Vladimíra Šenka brankář Hromada neudržel a pohotově dopravil míč do sítě Illík – 1:2. Březová čtvrthodiny před koncem dokázala vyrovnat, když po trestném kopu hlavičkoval přesně k tyči Šuhajík – 2:2. V závěru zápasu vyvinula Březová tlak, ale tvrdu střelu Patrika Křenka vyrazil Lazecký a ani závar na konci zápasu v hostujícím pokutovém území brankou neskončil. Zápas tak skončil remízou.

 

Březová příští kolo zajíždí do Štítiny. Těškovice budou hostit Slavii Opava.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Zase jsme podle mě hráli více na míči, ale opět jsme neproměnili své šance a dostali jsme dva zbytečné góly z dorážek.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Naše mužstvo předvedlo v okleštěné sestavě na promočeném terénu velmi dobrý a hlavně bojovný týmový výkon, za který si remízu určitě zasloužilo. Vezeme tak domů pro nás velmi cenný bod.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , P. Cihlář [-] , D. Řehulka [-] , L. Lyčka [-] , P. Křenek [-] , O. Kalivoda [-] , M. Šuhajík [-] , I. Lyčka [-] , M. Šustek [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , B. Sroka [-] , J. Kadula [-] , M. Krayzel [-] , V. Šenk [-] , P. Jedlička [-] , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] , D. Illík [-] , J. Krayzel [-]

Hráči zápasu: O. Lodňánek - M. Krayzel .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - MOSKÁL Roman, SÝKORA Dusan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Březová předvede dobrý výkon a vyhraje

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: remíza

Pro boj o záchranu důležité utkání pro oba celky. Mně osobně se v Březové hraje špatně, a jelikož mám zrovna směnu, tak ani nebudu o víkendu hrát, ale věřím alespoň v bod.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Březová je doma silná, ale Těškovice na jaře zatím předvádí výborné výsledky - bude to plichta