A. Felgenträger 13.
M. Boháč 37. (p.)
M. Boháč 71. (p.)
3:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Divoký zápas skončil remízou


Branky


13. A. Felgenträger , 37. M. Boháč (p.) , 71. M. Boháč (p.) - 11. F. Mužík , 20. V. Henčl , 81. D. Maisel
16

Obě mužstva dala po třech gólech a rozdělila si tak po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava byla vždy o krok vpřed, Vřesina vždy vyrovnala

Začátek zápasu začal slavnostně, když dlouholetý vřesinský moderátor dostal ke svým padesátinám dary od domácího týmu. Pak uz začala bitva mezi domácí Vřesinou a hostující Slavii Opava. V zápase se pak skóre přelévalo z jedné strany na druhou. Vedení se ujala hostující Opava, když Šusták uvolnil Mužíka, který z úhlu zametl balon do kasy – 0:1. O tři minuty později dokázal vybojovat míč Felgenträger a v pohodě zavěsit – 1:1. Po dvaceti minutách zahrával standardku Kavan, míč prošel přes hradbu těl a Henčlovi se akrobatickým způsobem podařilo dopravit míč do kysně – 1:2. Vřesina srovnala krok osm minut před pauzou, když ze z penalty za ruku prosadil Boháč – 2:2. Navíc obě stany zahodili i své šance, za domácí to byl Felgenträger a za hosty Mařádek, Postřimovský a Maisel. 

Obě mužstva dala po jednom gólu

Druhá půle začala šancí domácích, kdy praktický celý tým prováhal příležitost zakončit. O minutu později se navíc na opavskou bramu řítili Pešek s Felgenträgerem, který vysunul Lichovníka, jehož vychytal gólman Lorenz. Opava zahrozila Mařádkem a po něm Mužíkem. Obrat ve skóre se Vřesině povedl v 71. minutě opět z pokutového kopu, který proměnil znovu Boháč – 3:2. Nařízení pokutového kopu vzbudilo u hostujícího týmu velké emoce. U rohového praporku vznikla rozepře s pomezním rozhodčím, po které hlavní rozhodčí nechal zápas ukončit, ale následně své rozhodnutí odvolal a zápas pokračoval. Hosté po penaltě nesložili zbraně a deset minut před koncem se jim podařilo vyrovnat, když centr Mužíka propadl k Maiselovi, který neměl s domácími slitování – 3:3. v nastavení ještě byl vyloučen vřesinský Čech. Zápas tak skončil remízou.

 

Slavia Opava bude příští zápas hostit Dobroslavice. Vřesina hostí doma ambiciózní Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Remíza, která byla zasloužená po průběhu zápasu, kdy každý byl chvíli každý nahoře. Góly jsme obdrželi po hrubých chybách našeho týmu.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Zápas ovlivnil pomezní, na jehož popud se pískali penalty. Přesto jsme na malém hřišti měli více ze hry, a i více šancí.Dvakrát jsme vedli. Vřesina vždy dokázala vyrovnat. Pak z penalty dokonce šla do vedení. My jsme ale v sobě našli zbytky sil a vyrovnali jsme. Navíc jsme se už ale nezmohli.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Pešek [-] , O. Kocián [-] , M. Boháč [-] , P. Cojg [-] (71. R. Cigán [-] ) , A. Felgenträger [-] , P. Boček [-] , V. Kocian [-] , V. Čech [-] , F. Rončka [-] , J. Lichovník [-]

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - L. Šustak [-] , R. Škrobánek [-] , J. Tůma [-] , F. Mužík [-] , M. Valík [-] , P. Kavan [-] , L. Mařádek [-] , K. Postřimovský [-] , D. Maisel [-] , V. Henčl [-] (46. J. Štencel [-] )

ŽK: 41. M. Boháč , 58. V. Kocian , 66. O. Kocián , 77. V. Čech , 90. J. Lampart - 67. P. Kavan . ČK: 90. V. Čech .
Hráči zápasu: R. Škrobánek , D. Maisel , F. Mužík .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Náš první domácí zápas pod novým trenérským týmem zvládneme i v okleštěné sestavě

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: výhra hostů

Slavia smolně prohrála doma se Stěbořicemi. Vřesina má kvalitní trávník, který bude sedět více hostům, kteří se soustředí především na kombinaci. Proto volím dvojku.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza