Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlavnice dala pětku Kobeřicím


Branky


16

Hlavnice dala v první části tři góly a ve druhé přidala další dva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice vedla o tři branky

Ve formě hrající Hlavnice přivítala na svém hřišti poslední rezervu z Kobeřic a po celý zápas jasně opanovala dění hry na hřišti. Kobeřice za celý zápas hrozily spíše střelami z dálky. Hlavním exekutorem těchto střel byl Malchárek, ale buď střílel vedle, nebo mu jeho pokusy s přehledem vychytal gólman Kirschner.  Domácí šli do vedení už po pěti minutách, když vyraženou střelu Kleina dopravil do brány Liška – 1:0. Pak se hra zklidnila, a když už si hosté mysleli, že poločas skončí 1:0, tak přišly dva gólové údery Hlavnice těsně před pauzou. Ve 41. minutě si Klein s Liškou role prohodili a bylo to 2:0. O chvíli později přesně odcentroval Wolf a Pasterňák v pohodě uklidil balon do sítě – 3:0. 

Hlavnice přidala další dvě branky

Ve druhé části se obraz hry vůbec nezměnil. Hlavnice přidala dvě branky a spoustu dalších šancí jí vychytal brankář Stříbný. Spalovači šancí byli hlavně Liška, Ochrana a Klein. Dvacet minut před koncem fauloval brankář Stříbný domácího Lišku. K exekuci pokutového kopu se postavil gólman Kirschner, jehož pokus jen zatřásl tyčkou a vyraženou střelu dopravil do klece Pasterňák – 4:0. Poslední gólový úder si Hlavnice schovala na 83. minutu, když Steyer přehodil brankáře a na brankové čáře Liška tísněny Návratem doklepl balon do sítě – 5:0. Hlavnice pak už v pohodě dokráčela za třemi body.

 

Příští týden hostí Kobeřice Litultovice. Hlavnice jede v neděli do Píště. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Po celý zápas jsme měli převahu. Dali jsme pět gólů a další šance jsme neproměnili. Kobeřice žádnou šanci neměli, ale je bylo na nich sympatické, že se snažili po celou dobu hrát a bojovat.

TJ Sokol Kobeřice B
Radek Ziegl (trenér): Před zápasem jsme přišli o dva obránce a navíc jsme po půlhodin hry přišli od předstopera, takže jsme to museli lepit. Soupeř byl fotbalovější. My jsme dostali brzy góly, a pak se to zklidnilo. Když jsme mysleli, že se do kabin půjde za stavu 1:0, dostali jsme dva slepené góly. Prvních dvacet minut druhé půle byla taková nakopávaná. Pak jsme faulovali jejich hráče ve vápně a domácí dali po dorážce branku. Poslední branku jsme si vstřelili sami. Výsledek odpovídá hře.



Sestavy


Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - R. Staňo [-] (29. M. Bulanda [-] ) , P. Jaksch [-] (45. D. Hendrych [-] ) , O. Pasterňák [-] (80. J. Steyer [-] ) , D. Haas [-] , Z. Vrána [-] , J. Kaván [-] , D. Klein [-] (45. P. Wolf [-] ) , T. Kukol [-] , T. Liška [-] , D. Ochrana [-]

TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - V. Vavřínek [-] , L. Rycka [-] , T. Mrovec [-] (62. D. Lasák [-] ) , M. Kubeša [-] , J. Návrat [-] , V. Malchárek [-] , M. Chudík [-] , J. Bečica [-] , O. Bedrich [-] , R. Hahn [-] (29. P. Ullrich [-] )

Hráči zápasu: D. Klein , R. Staňo - J. Stříbný .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - GALVAS Michal, KLEIN Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Domácí tým nabuzený úspěchem v derby porazí i rezervu Kobeřic

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: výhra domácích

V Hlavnici se hraje velice špatně. Terén je většinou nic moc a míče odskakují. Hlavnice však na domácím pažitu hrát umí a zvítězí. Nejsem žádný věštec, ale myslím si, že Kobeřice na utkání možná ani nedorazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích