0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Střelcům zvlhl střelecký prach


Branky


16

Druhý víkendový zápas, který skončil bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V Těškovicích, kam po dlouhé cestě dorazily Vávrovice, čekali natěšení fanoušci na branku marně celých devadesát minut. V úvodní dvacetiminutovce si hostující družina zvykala na úzké těškovické hřiště, a domácí drželi taktovku hry ve svých rukách, ale do výraznějších šancí se domácí nedistávali. Pak se hra postupně vyrovnávala. Jako první zahrozil Petr Jedlička, ale střela doputovala pouze do náruče hostujícího brankáře Banetky. Na druhé straně pohotový brejk Jakuba Lichovníka zmařil včasným vyběhnutím Lazecký. Největší šanci domácích v první půli si vypracoval Matěj Krayzel, jehož laxní střelu ale vyrazil Banetka na roh. Na druhé straně hlavičku Chryczyka těsně před pauzou vytěsnil mimo tři tyče Lazecký. 

Ani ve druhé týmy nemířily přesně

Ve druhé půli se bojovalo o každý metr hřiště.  Z počátku zahodil nadějný přímý kop domácí kapitán Vladimír Šenk. Po hodině hry centr Matěje Krayzela tečoval Vavrečka, ale Banetka byl tygřím skokem u své tyčky včas. Dvacet minut před koncem dostali hosté zahrávat přímý kop, ale Schoppik mířil mimo tři tyče. Domácí pak v závěru hrozili především ze standardních situací a rohových kopů.  Na druhé straně Vávrovice hrozily z brejků, které však Chryczykovi a Jakubu Lichovníkovi zlikvidoval výborný Lazecký. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

 

Vávrovice budou příští kolo hostit Štítinu. Těškovice zajížději do Březové.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Oproti minulému zápasu předvedlo naše mužstvo průměrný herní výkon a důraz hostů v osobních soubojích nás prakticky nepustil ke střeleckému zakončení. Díky výbornému výkonu našeho gólmana Romana nám zůstal doma alespoň jeden důležitý bod

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Dlouho jsme si zvykali na jejich úzké hřiště. Trvalo nám do asi dvacet minut. Pak se to srovnalo, a řekl bych i, že v závěru zápasu jsme měli více šancí my. Výborní byli oba brankáři. Podle mě je remíza spravedlivá a já ji beru.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - L. Brož [-] , J. Solnický [-] , T. Rek [-] (63. P. Jedlička [-] ) , J. Krayzel [-] (75. B. Sroka [-] ) , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , P. Jedlička [-] (67. J. Lasák [-] ) , J. Šenk [-] , D. Illík [-] , M. Krayzel [-] (90. J. Kadula [-] )

FK NOVA Vávrovice
L. Banetka [-] - J. Chryczyk [-] , M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , D. Klein [-] , J. Lichovník [-] (75. J. Morbitzer [-] ) , J. Morisch [-] , V. Pchálek [-] (87. O. Halátek [-] ) , D. Škopek [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 71. L. Brož , 88. M. Krayzel .
Hráči zápasu: R. Lazecký - M. Schoppik .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - HRUBÝ Heinz, SÝKORA Dusan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Domácí nabuzení vítězstvím z Jakartovic si poradí i doma

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: výhra hostů

Těškovice v minulém kole překvapily Jakartovice, když na jejich hřišti zvítězily. Utkání na umělce proti kvalitnímu soupeři pro nás bude těžké, ale spoluhráčům věřím a myslím si, že dokážeme urvat všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích