2:1
(1:1)
20. O. Haas (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stěbořice vyhrály i v deseti


Branky


13. A. Kubalák , 50. V. Graca - 20. O. Haas (p.)
16

Stěbořice se ujaly vedení, ale Litultovice srovnaly z penalty. Stěbořice pak přidaly v oslabení vítězná zásah. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

V derby zápase přivítaly Stěbořice svého souseda v tabulce z nedalekých Litultovic. V úvodní desetiminutovce zaskočily Litultovice domácí družinu, kterou přehrávaly. Žadnou výraznější příležitost si ale nevypracovaly. Vedení se ale ujala domácí družina když si na roh Kokoška naběhl ve 13. minutě Kubalák a hlavou nedal Toporčákovi žádnou šanci - 1:0. Litultovice odpověděly o sedm minut později, když Honig přetáhl roh na Doležela, ten hlavou vrátil pod sebe, do míče se opřel Šťavik jehož rána se po odrazu dostala k Fialovi, který míč nasmeroval do levého horního rohu branky, z něho ho vytěsnil rukou domácí Martin Otipka, který za to obdržel červenou kartu a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Haas - 1:1. Poločas se pak už dohrál bez šancí.

Stěbořice i v deseti rozhodly

Druhý poločas patřil paradoxně oslabeným Stěbořicím. Hned ve 46. minutě šel sám na hostující branku Kokošek, ale v zakončení selhal. O čtyři minuty později našel centr Kokoška Gracu, který procedil balon skrz Toporčáka do sítě - 2:1. V dalším průběhu si Stěbořice vypracovaly další šance, kterými mohly navýšit své vedení, ale bez úspěchu. Po hodině hry Kubalák svou ranou málem zlomil břevno. O deset minut později pálil opět Kubalák v nadějné pozici vedle. Graca v 77. minutě pálil do brankáře. O dvě minuty později zahodil Čavera dokonce pokutový kop. A deset minut před koncem selhal v šanci Filip Otipka. Litultovice se ve druhé půli na nic nezmohly a Stěbořice si v závěru výhru v pohodě pohlídaly a přispaly si tři body.

 

V příštím kole zajížději Litultovice do Kobeřic. Stěbořice jedou do Vřesiny.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Zaspali jsme začátek zápasu, kdy nás hosté přehrávali. Pak jsme se ujali vedení z rohového kopu. Pak jsme si zápas zkomplikovali, když jsme dostali po ruce našeho hráče, kterému předcházelo selhání naší obrany, červenou kartu a hosté vyrovnali z penalty. V deseti jsme ale byli lepším týmem, dali branku a měli i více šancí. Vyhráli jsme zaslouženě.

TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Zápas od začátku lepší z naší strany, bohužel jsme našimi špatnými rozehrávkami poskytli soupeři zbytečně šance a několik standardních situací, kdy se jim právě z rohového kopu podařilo skórovat. My jsme odpověděli z pokutového kopu na 1:1, při kterém byl vyloučen domácí hráč a do kabin se šlo v takovém stavu s naší početní převahou. Druhý poločas se nám pote nepovedl, rychle jsme inkasovali a moc si upřímně dopředu nevytvořili. Stěbořice jen nakopávaly dlouhé balony z obrany, dařilo se jim je ale sbírat a vytvářely si šance. Možná, kdyby se hrálo 11 na 11, hra by z naší strany mohla vypadat paradoxně lépe.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - R. Kokošek [-] , J. Fiedler [-] (87. D. Burda [-] ) , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] , J. Šindelář [-] , M. Josefus [-] , A. Kubalák [-] , M. Otipka [-] , V. Graca [-] (78. F. Otipka [-] ) , P. Čavera [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - J. Honig [-] , Š. Šťavík [-] (66. J. Čermín [-] ) , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , O. Adamčík [-] , V. Chovanec [-] (51. M. Tengler [-] ) , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-]

ŽK: 53. J. Fiedler , 66. V. Graca - 51. M. Tengler , 57. M. Šeuer , 64. V. Toporčák , 78. O. Minarčík , 82. J. Honig . ČK: 20. M. Otipka .
Hráči zápasu: R. Kokošek , A. Kubalák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - HUDEČEK Lukáš, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Domácí nabyté sebevědomím z minulého utkání zvládnou také úvod jara na domácí půdě

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: remíza

Stěbořice jsou doma silné. Utkání se však obejde bez vítěze a Litultovice si odvezou bod za remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích