0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Diváci branky neviděli


Branky


16

Zápasu chybělo jeho koření a oba soupeři se rozešli bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka nepadla

Štítina na svém hřišti přivítala družstvo z Jakartovic, které zápas odehrálo pouze v jedenácti lidech. Velká touha po třech bodech a přílišné chtění však měly pro domácí v prvním poločase opačný efekt. Jejich hra byla zbrklá, bez nápadu, přihrávky nepřesné. Po spoustě vybojovaných míču přicházely zbytečné stráty nepřesnými pasy, až školácké chyby nepouštěly Jakartovice do šancí. Naopak to byly Jakartovice, které byly v prvním dějství na trávníku lepším mančaftem. V 11. minutě ohrozil domácí branku po centru Urbana Holub, ale jeho hlavička mířila mimo. O osm minut později si obhodil Urban svého strážce, a šel z úhlu na Martina Vitáska, který jeho pokus vyrazil k Holubovi, jenž pálil do brankáře. Štítina odpověděla pouze dravým průnikem Vavrečky, jehož tvrdá střela mířila vedle.

Bezbrankový stav zůstal

V druhé půli byli domácí častěji na míči a na soupeřově polovici. Tlak byl ale platonický, a obrana v čele s Matyášem pracovala na podtrženou jedničkou. Když už se míč po střele Halšky dostal do brány, tak nebyl pro postavení mimo hru uznán a střela Vojty Watzlavika po centru Kunczika směřovala vysoko nad jakartovickou branku. Soupeř se spokojil s bráněním remízy a ojedinělá akce Urbana nic neřešila. V krásném slunečném dni se tak soupeři rozešli bodově smírně a diváci se gólu nedočkali.

 

V příštím zápase budou Jakartovice hostit doma Služovice. Štítina se pojede porvat o tři body do Vávrovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Vezměme si po zápase to pozitivní: Máme minisérii tří utkání bez porážky,značně se vylepšila obrana a kluci na sobě makají při kvalitních trénincích. Úspěch musí přijít.

FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Zápas bych rozdělil na dvě půlky. V první jsme byli lepší my, a naše dvě nadějné šance jsme neproměnili. Ve druhé byli opticky lepší domácí, ale naše obrana v čele s Matyášem pracovala na jedničku. Remíza je zasloužená.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - D. Watzlavik [-] (60. L. Blatný [-] ) , M. Vitásek [-] (36. P. Škroch [-] ) , J. Gattnar [-] , D. Vavrečka [-] (86. D. Trebichalský [-] ) , V. Watzlavik [-] , V. Tomáško [-] , T. Halška [-] , P. Kunczik [-] (80. P. Kubánek [-] ) , D. Vitásek [-] , A. Skrbel [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - R. Holub [-] (88. A. Vucak [-] ) , R. Urban [-] , D. Filip [-] , M. Poštulka [-] , R. Mička [-] , T. Matyáš [-] , P. Heinzke [-] , J. Barát [-] , M. Samson [-] , L. Martinka [-]

ŽK: 75. J. Gattnar - 83. R. Mička .
Hráči zápasu: V. Watzlavik - T. Matyáš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRETSCH Adam - PRASEK Beno, STŘÍLKA Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

hosté budou chtít odčinit blamáž z minulého týdne a to se jim těsně podaří

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: výhra hostů

Jakartovice si po úvodním domácím zaváhání budou chtít spravit chuť a na půdě Štítiny zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů