2:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Těškovice zaslouženě vyhrály v Jakartovicích


Branky


25. T. Matyáš , 32. M. Samson - 17. D. Illík (p.) , 41. J. Krayzel , 63. P. Jedlička , 65. M. Krayzel
23

Jakartovice v prvním poločase dokázaly skóre zvrátit. Těškovice ale ještě před pauzou skóre srovnaly, a ve druhé dvěma góly si zajistily tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase remíza

Jakartovice přivítaly v prvním jarním zápase na svém hřišti tým z Těškovic.Těškovice byly po celý zápas lepším týmem a zaslouženě si připsaly tři body. V úvodu zahodil svou šanci hostující Vladimír Šenk. Jakartovice nastřelily na opačné straně břevno.  Po čtvrthodině hry fauloval Heinzke v pokutovém území hostujícího Vavrečku a nařízenou pentli zkušeně přetavil v branku Illík – 0:1. Ve 25. minutě skončil trestný kop jakartovického Samsona na břevně a Matyáš pohotově uklidil hlavou míč do sítě – 1:1. O sedm minut později zatočil Samson trestný kop a gólman Lazecký se marně natahoval – 2:1. Ani to Těškovice nezaskočilo a pět minut před přestávkou chybovaly Jakartovice v rozehrávce a Jakub Krayzel prostřelil úplně vše, co mu stálo v cestě – 2:2. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu. 

Těškovice daly dva góly

I po přestávce byly Těškovice dominujícím týmem. Hned v úvodu selhali v nadějných pozicích Matěj Krayzel a Jan Šenk. V 55. minutě nebyl hostům uznán gól Jedličky pro údajný ofsajd. ten si spravil chuť v 63. minutě, když zahrával přímý kop Vladimír Šenk, a na jeho přetažený centr si naskočil právě Jedlička a hlavou umístil míč do protipohybu brankáře Janecha – 2:3. O dvě minuty později dal konečnou podobu výsledku Matěj Krayzel, jehož za obranu vysunul ideálním lobem Jedlička – 2:4. I v dalším průběhu měly hlavně Těškovice šance. Ale ty zahodili postupně Vladimír Šenk, Strojil a Matěj Krayzel. Jakartovice se zmohly jen na nebezpečnou střelu, kterou gólman Lazecký spolehlivě vyrazil mimo tři tyče. Těškovice si tak připsaly tři zasloužené body. 

 

V příštím kole jedou Jakartovice do Štítiny. Těškovice budou hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Od první do devadesáté minuty z naší strany všechno špatně. Zápas se nám vůbec nepovedl a Těškovice byly lepším týmem po celý zápas. Chtěl bych jim pogratulovat k vítězství.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Bylo to těžké a fyzicky náročné utkání, ve kterém podalo naše mužstvo velmi bojovný a hlavně ukázněný herní výkon zakončený brankami, za který si odváží velmi cenné tři body.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - R. Urban [-] , M. Poštulka [-] (82. L. Martinka [-] ) , D. Filip [-] , R. Mička [-] , T. Matyáš [-] , M. Sváček [-] , O. Šimon [-] (82. R. Holub [-] ) , P. Heinzke [-] , M. Samson [-] , Z. Franek [-] (55. J. Barát [-] )

TJ Sokol Těškovice
P. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , M. Krayzel [-] (82. J. Kadula [-] ) , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] (89. B. Sroka [-] ) , P. Jedlička [-] , J. Šenk [-] , T. Rek [-] (69. O. Strojil [-] ) , D. Illík [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-]

ŽK: 70. J. Barát .
Hráči zápasu: P. Jedlička , M. Krayzel .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - PUFFLER Jan, MOSKÁL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

domácím jsou na svém velkém hřišti často úspěšní a proto porazí nováčka soutěže

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Rubý
Tip experta: výhra domácích

Těškovice jsou bojovný tým, ale já jsem jakartovický patriot, a věřím klukům, že v jarní premiéře zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Asistent trenéra, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Vítěz Březová | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích