Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Trenérská premiéra pro vřesinského Kovala dopadla remízově


23

Na rychlý vřesinský gól zareagovala Březová trojbrankovým obratem. Vřesina ještě před půli korigovala. Bod pak hosté vydolovali v nastaveném čase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová o gól vedla

První dvacet minut zápasu mezi Březovou a Vřesinou bylo bláznivých. Hned ze startu dlouhý aut Ondřeje Kociána přenechal jeho bratr Vojtěch Bočkovi, který si s přehledem poradil s brankářem Hromadou – 0:1. Ve 4. minutě vystihl špatnou rozehrávku hostí Šuhajík a z rohu šestnáctky nártem přehodil brankáře Lamparta – 1:1. Po deseti minutách centr Šustka lízl hlavou do sítě Šuhajík – 2:1. O pár chvil později se dostal odražený míč ke Křenkovi, který kolmici našel Gajarského, jenž nedal brankáři Lampartovi žádnou šanci – 3:1. Po dvaceti minutách našel neomylně Strakoš Bočka, který střelou na vzdálenější tyč pokořil gólmana – 3:2. Po půlhodině hry mohl dovršit Šuhajík hattrick, ale jeho přímý kop skončil na spojnici tyčky a břevna. Na druhé straně ztroskotali v samostatných nájezdech na Hromadovi Cojg, Boček, Vojtěch Kocián a Lichovník. Do kabin šla Březová s těsným náskokem.

Vřesina vyrovnala v nastavení

Ve druhé půli se domácí stáhli, kouskovali hru, a Vřesina se snažila vyrovnat. V 52. minutě po nahrávce Bočka pálil Felgenträger pouze do brankáře Hromady. Březová hrozila z ojedinělých útoku. Do listiny střelců se nezapsal ani Řehulka, ani Lodňánek a ani Křenek. V poslední čtvrthodině vrhla Vřesina vše do útoku. Nepřesně mířili postupně Boháč, Rončka Lichovník a Felgenträger. Nezastavilo jí ani vyloučení Strakoše osm minut před koncem zápasu. V nastaveném čase předložil Boček míč zcela osamocenému Vojtěchovi Kociánovi, který jej neměl problém dopravit do prázdné brány a zajistil tím Vřesině jeden bod – 3:3.

 

V příštím kole zajíždí Březová do Dobroslavic. Vřesina přivítá doma lídra tabulky z Opavy.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Na počátku to bylo divoké. Oni dali branku. My ale třemi góly otočili. Hosté ale hned vzápětí snížili. Ve druhé půli jsme se snažili hru kouskovat a bránit výsledek. Vřesina v nastavení srovnala. Remíze je dle mého mínění spravedlivá.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí): Na začátku zápasu jsme udělali tři chyby, které domácí potrestali a následně to v našich hlavách zanechalo vzpomínky. Následně se hra vyrovnala. Měli jsme několik brejků, včetně jednoho gólového, které sudí označil jako ofsajd. Emoce nakonec vzplály po tomto výroku a následná hra byla v křeči. Dnešním zápasem začala nová éra vřesinského fotbalu pod vedením žijící legendy Petra Kovala.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - L. Lyčka [-] (65. D. Řehulka [-] ) , J. Gajarský [-] (20. O. Lodňánek [-] ) , T. Křenek [-] , P. Cihlář [-] , P. Křenek [-] , J. Kostera [-] , M. Šuhajík [-] , I. Lyčka [-] , M. Šustek [-] , O. Kalivoda [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - O. Kocián [-] (81. T. Pientka [-] ) , M. Boháč [-] , P. Cojg [-] (58. M. Pešek [-] ) , A. Felgenträger [-] , P. Boček [-] , V. Kocian [-] , V. Čech [-] , P. Strakoš [-] , F. Rončka [-] , J. Lichovník [-]

ŽK: 49. T. Křenek - 42. P. Cojg , 61. P. Strakoš , 76. M. Pešek , 81. V. Čech . ČK: 83. P. Strakoš .
Hráči zápasu: M. Šuhajík - F. Rončka , P. Boček .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - PRASEK Beno, KUZNÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

první utkání nového trenéra musí skončit vítězstvím hostů

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Rubý
Tip experta: výhra domácích

Vřesina pokud se sejde kompletní je silná. Tady ale podle mě rozhodne, že se bude hrát na těžkém hřišti, což bude sedět domácí Březové.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Asistent trenéra, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Vítěz Březová | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích