1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stěbořice šťastně vyhrály


Branky


23

V prvním poločase se na začátku Stěbořice ujaly vedení. Slavia zkraje druhého vyrovnala. Stěbořice pak v samém závěru strhly výhru na svou stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice se ujaly vedení

Šlágr kola mezi domácí Slavii a hostujícími Stěbořicemi nabídl zápas plný nasazení a bojovnosti. Hned v úvodu zápasu domácí Postřimovský po rohovém kopu Kavana napálil pouze gólmana Loserta. Hosté odpověděli nepřesnou střelou Gracy z 5. minuty. V první desetiminutovce ale byla aktivnější Slavia Opava. Paradoxně ale šly do vedení v 11. minutě Stěbořice, když po rychlém kontru našel Kubalák Jakuba Fiedlera, který propálil Lorenze – 0:1. Do konce poločasu se hra přelévala mezi vápny obou týmů. šanci bylo minimum, a spíše hra odehrávala ve středu pole, kde se bojovalo o každý metr. Jediný okamžik, který vzbudil emoce hlavně na domácí lavičce přišel po půlhodině hry, kdy skončil ve vápně hostů na zemi domácí Devátý. Rozhodčí ale penaltu nepískl a udělil naopak domácímu hráči žlutou kartu. Do kabin šly tak Stěbořice s těsným vedením.   

Slavia vyrovnala, ale v závěru Stěbořice daly vítěznou branku

Druhý poločas začal hodně zostra. Hned na jeho začátku se zjevil před brankářem Losertem Mařádek, ale ten jej rozklekem vychytal. Na druhé straně vychytal hokejovým semaforem Lorenz Kubaláka. Z následného rohu hlavičkoval Josefus nad opavskou svatyni. Šest minut po pauze odcentroval bývalý exgligista Devátý a jeho nadýchaný centr sklepl hlavou do kasy Postřimovský a vyrovnal skóre zápasu – 1:1. V následném průběhu domácí ožili, ale Mařádek dvakrát nenašel střelou tu správnou cestu. V posledním čtvrthodině byly nebezpečnější Stěbořice, ale k vážnější šanci se nedostaly. Rozhodující trefu nakonec zaznamenaly Stěbořice, když minutu před koncem našel dlouhý výkop gólmana Loserta Gracu, který dokázal přelobovat brankáře Lorenze – 1:2. Tento okamžik opět vyvolal emoce na domácí střídačce, protože signalizovali střídání a přestali v tu chvíli hrát. Stěbořice už pak dovedly zápas zkušeně do vítězného konce. 

 

V příštím kole zajíždí Slavia Opava do Vřesiny. Stěbořice změří doma síly s Litultovicemi



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Zápas se šťastným koncem pro Stěbořice. Fotbal to byl kvalitní, měl náboj. Zápasu by ale více slušela remíza. Nejsem moc spokojen s výkonem rozhodčího. Stěbořice si mohou u nás vyzvednout basu piv, kterou vždy po zápase věnuje náš sponzor ZLATOVAR.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Byla to hodně šťastná výhra. Slavia měla do desáté minuty převahu. Pak ale našel po rychlém kontru Kubalák Jakuba Fiedlera, který otevřel skóre. Do konce poločasu se hrálo bez šancí. Ze startu druhé půle byla Minerva lepší, z čehož pramenilo její vyrovnání. Branku, kterou dal Graca minutu před koncem byla hodně šťastná. Chtěl bych poděkovat celému týmu za jejich výkon.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - MEIER Milan, GALVAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Minerva je doma silná a Stěbořice mají rozporuplné utkání. Tento zápas těsně vyhrají

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Rubý
Tip experta: výhra domácích

Slavii jsem viděl hrát, a hrála velice dobře, a pokud chce postoupit, tak doma nesmí zaváhat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Asistent trenéra, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Vítěz Březová | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích