Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na oko lehký průběh utkání, byl mnohem více vyrovnaný


Branky


13

 Nedělní odpoledne přineslo souboj dvou celků z konce tabulky. Chrášťany na svém hřišti přivítaly Jesenici B. Více vyhrát potřebovala Jesenice, ale nakonec svému soupeři podlehla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Raketový start měli hosté. Na časomíře svítili teprve 4. minuty, kdy se po pěkné kombinaci po ose Jambor-Kolář-Rampas prosafilposledni jmenovaný - 0:1. Touto brankou ukázala Jesenice, že to dnes nebude jednoznačné, a že chtějí za každou cenu urvat tři bodíky. Domácí odpověděli během několika málo minut. M. Šutera krásným dloubákem přehodil stopera a Loula si s brankářem poradil obstřelem – 1:1. Půle byla nahoru dolů. Na obou stranách se naskytlo pár šancí. Největší šanci bylo nastřelené břevno po Loulově střele, který si druhý zápis do střelců nezapsal.Až ve 33. minutě vyslal Karas nádherný pas na Nováčka a ten z bezprostřední blízkosti navýšil skóre – 2:1. Do poločasu už se skóre nezměnilo, ale šancí bylo stále dost na obou stranách.  

Stvrzená výhra třemi brankami

 Do druhého poločasu vstoupili domácí stejným způsobem jako hosté na začátku zápasu. Přesně 4 minuty trvalo, než hostující obrana zastavila průnik Louly až faulem v pokutovém území a sudí Šmíd ukázal na penaltový puntík. Míč si vzal Králička, ale Kalaj vystihl směr a míč vyrazil, bohužel jen k Nováčkovi, který přidal svoji druhou branku v zápase a navýšil na 3:1. Další změna skóre přišla v 65. minutě, Králička se snažil posunout balon na nabíhajícího Dvořáka, ale hostující obrana přihrávku zablokovala tak nešťastně, že se míč dostal k Loulovi, ten jej uklidil k pravé tyči a zaznamenal tak také druhou branku v zápase – 4:1. A doma i nakonec přidaliještě jednu branku, když si v 75‘ na Hubáčkův roh naskočil M. Šutera a nechytatelnou hlavičkou navýšil na 5:1. Chrášťany měli ještě dvě velké šance, které dokázal bravurně pokrýt Kalaj. Poslední slovo měli ještě hosté z rychlého brejku a zásluhou odrazu míče po souboji s brankářem, snížil Dvořák na konečných 5:2.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, hráč: Dnes jsme proměnili jen zlomek šancí, a přesto jsme dali 5 branek. Hosté měli šancí taky spoustu, ale podržel nás skvěle chytající Šutera. Chce se říct, že jsme splnili povinnost, ale musím konstatovat, že to nebyl vůbec lehký zápas. Vysilující vedro a velmi dobře hrající soupeř. Dnes bych chtěl všechny pochválit za velmi dobrý výkon.

FC Jesenice B
Michal Pacourek, hráč: Výsledek je pro nás až moc krutý. Nicméně domácí byli skutečně efektivní v zakončení, což se bohužel o nás moc říct nedá. Pro mě je výsledek velkým zklamáním.



Sestavy


Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - F. Lauber [-] (78. P. Procházka [-] ) , D. Kříž [-] , D. Dvořák [-] , J. Karas [-] , K. Loula [-] , M. Nováček [-] , Z. Hubáček [-] , M. Šutera [-] , P. Králička [-] (83. V. Erben [-] ) , A. Herrmann [-]

FC Jesenice B
R. Kalaj [-] - J. Kočička [-] , P. Trenčan [-] , D. Krejčí [-] , J. Mutínský [-] , D. Kotek [-] - J. Rampas [-] , J. Beneš [-] , D. Kapoun [-] , D. Kolář [-] - L. Jambor [-] -

Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - GREGOR Roman (N), FIALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích