Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkov zdemoloval Branov. Pěti brankami tomu pomohl Ledvina


Branky


13

Ve 20. kole se uskutečnilo utkání mezi Pavlíkovem a Branovem. A byl to jednodušší zápas než se čekalo. Demolice v režii domácího Ledviny, přinesla výhru domácím, kterým se tabule s brankami zastavila na osmi brankách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatné bránění hostů přinášelo ovoce domácím

Vše začalo už v 18. minutě, kdy Ikrényi vysunul pasem na pravé straně Zikmunda, který si to s míčem namířil do pokutového území Branova, kde si položil brankáře a přes něho zavěsil míč levačkou pod břevno branky - 1:0. O pár minut později vybojoval míč u půlící čáry na levé straně Mašek a krásným míčem za obranu hostů vybídl k samostatnému úniku Ledvinu, který veděl jak se situací naložit a pohodlně uklidil míč do sítě podél pravé nohy hostujícího brankáře - 2:0. Ve 30. minutě Ledvina dostal míč na pravé straně, začal  postupovat sám do vápna a nekompromisně zavěsil - 3:0.

Dovršený hattrick a vydařené střídání v půli

Už ve 48. minutě jsme mohli vidět Ledvinův hattrick! Bureš uvolnil Ledvinu na velkém vápně Branova a ten už věděl jak se situací naložit - 4:0. A o pár minut znovu v akci Ledvina. Míč mu z pravé strany předložil O. Polcar a Ledvina z první uklidil míč do sítě - 5:0. V 58. minutě první vážná šance hostů. Volný přímý kop z pravé strany nedokázala obrana domácích odvrátit, míč tak propadl až k Zítkovi, který z první napálil míč, který tak skončil za zády bezmocného Erbena - 5:1.  O pár minut později se znovu Mašek uvolnil od půlící čáry kolmicí O.Polcara, který postupoval sám do vápna hostů, zde ve skluzu předložil míč před brázdnou branku Ledvinovi, který si tak zarovnal svůj střelecký účet na pěti brankách. V 70. minutě  Ledvina postupoval sám z levé strany a naopak předložil míč pro O. Polcara, ten již měl snadnou práci a zvýšil na 7:1. V posledni minutě Mašek přihrávkou mezi stopery vybídl k samostanému úniku O. Polcara, ten si míč převzal a ve skluzu uklidil míč do sítě. 8:1

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Adam Mašek, hráč: Po celý zápas jsme jasně dominovali, jak herně tak střelecky. Domácí jsme kromě jediné akce do ničeho nepustili a vítězství si pohlídali. To co předvedl Zdeněk Ledvina nemá logiku… Podle mě ten může v klidu ukončit kariéru, protože končit se má na vrcholu. (smích)




Sestavy


SK Pavlíkov
J. Erben [-] - Z. Ledvina [-] , K. Zikmund [-] (46. A. Bureš [-] ) , L. Polcar [-] , A. Mašek [-] , P. Ikrényi [-] (46. O. Polcar [-] ) , J. Koc [-] , J. Hamouz [-] (46. T. Gebhart [-] ) , L. Bureš [-] (66. K. Novák [-] ) , V. Hamouz [-] , M. Brož [-]

Sokol Branov
Z. Dubský [-] - M. Rasocha [-] , M. Svoboda [-] , K. Konopásek [-] , R. Hubka [-] , V. Vilím [-] , T. Krátký [-] , R. Košina [-] , J. Zítek [-] , T. Kopejtko [-] , K. Molo [-] (77. M. Pulchart [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: BENEŠ Jan - ROLL Marek (N), HORÁČEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

U nás hral pavlíkov dobře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích