Janov přejel Chrášťany o čtyři branky a zápas nabídl dva dvoubrankové střelce


Branky


16

Sobotní odpoledne přineslo zápas mezi domácím Janovem a hostujícími Chrášťany. Souboj dvou celků z opačných koutů tabulky. Favority byli rozhodně domácí, kteří svoji pozici potvrdili a vybojovali 3 body. Do tabulky střelců se zapsali dva dvoubrankoví střelci- Konvalinka a Bradáč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto už v první půli

. Již od začátku byli domácí aktivnější. Hostům se nedařila finální fáze kombinace a nevytvořili si žádné vyložené šance. V 19. minutě se poprvé skóre měnilo. Hostující brankář šel do souboje s útočníkem dost nešikovně a sudí Švácha nařídil zcela po právu pokutový kop. K tomu se postavil Bradáč a nemílil se - 1:0. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat, byl to opět Bradáč, který využil chybu v rozehrávce hostí, utekl obraně a zvýšil na 2:0. A několik minut později udeřili domácí znovu. Tentokrát to byl Konvalinka, který po úniku z levé strany do vápna dokázal překonat hostujícího brankáře - 3:0. Po třetí brance domácích odstoupil hostující Lauber kvůli zraněni a hosté dohrávali zbytek zápasu v 10ti hráčích, protože neměli nikoho na střídání. Zároveň se po třetí brance začali hosté dostávat do šancí. Před domácí brankou bylo několikrát rušno, ale domácí dokázali vždy včas balon odkopnout nebo zablokovat. Ještě do poločasu se domácím podařilo opět udeřit. Byl to opět Konvalinka, který svým druhým gólem v zápase zvýšil na 4:0.

Jen dohrávaná druhá půle

Druhý poločas již branku nenabídl, přesto byly k vidění šance na obou stranách. Hostující Loula prověřil Kopáčka povedenou střelou zpoza vápna, ale ten byl připravený a krásným zákrokem jí vyrazil na roh. Na druhé straně domácí zahodili 100% šanci, když útočící hráč minul branku přibližně z pěti metrů. A když už domácí trefili odkrytou klec, tak se balon odrazil od bránícího hráče, následně od brankáře a skončil nad bránou. Domácí tedy v druhé půli vedení udrželi a všechny body zůstaly v Janově.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, hráč: Jak my, tak Chrášťany jsme se sešli v dost slepené sestavě. Chrášťany jsme přehráli ve všech směrech a po zranění jejich hráče už se jen dohrávalo za stavu 4:0. Zápas jsme zvládli a zaslouženě vyhráli.

Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, hráč: Dnes si myslím, že jsme hráli lépe, než výsledek napovídá. Přijeli jsme v 11 lidech a vinou nešťastného zranění dohrávali v 10. Branku jsme bohužel dát nedokázali, ale herně jsme byli Janovu solidním soupeřem, a ačkoliv vyhráli 4:0, tak i oni pravděpodobně uznají, že to pro ně jednoduchý zápas nebyl. Doufám, že příští týden bude lepší, sejdeme se a v klíčovém zápase urveme 3 body.



Sestavy


Sokol Janov
M. Kopáček [-] - M. Bradáč [-] , R. Konvalinka [-] , J. Kail [-] , M. Marhevský [-] , R. Sattler [-] , J. Koukal [-] , J. Koukal [-] , T. Růžička [-] , M. Amler [-] , P. Bradáč [-]

Slavoj Chrášťany
P. Procházka [-] - F. Lauber [-] , D. Kříž [-] , D. Dvořák [-] , J. Karas [-] , K. Loula [-] , M. Burian [-] , Z. Hubáček [-] , M. Šutera [-] , P. Králička [-] , A. Herrmann [-]

ŽK: 84. R. Sattler .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - BENDA Milan (N), GREGOR Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 5. 2019 18:52
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Janov by měl potvrdit svou kvalitu a vůbec při pohledu na tabulku by se mělo jednat o jasnou záležitost. Věřím, že Kuba Kail bude po májových slavnostech při chuti a nějaké náhoda mu tam spadne. Za Chrášťany bude zlobit Kryštof Loula.

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Znovu se opakuji, v Janově se hraje hrozně špatně všem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Bude to těžký zápas, ale věřím že zvítězíme.