1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany vyhráli po jedné brance a berou tak důležité body


Branky


13

Utkání mezi Chrášťany a Branovem přineslo útočný fotbal na obou stranách a spoustu zahozených šancí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka utkání

Chrášťany vstoupily do zápasu o trochu aktivněji než hosté z Branova. Únik Louly po straně ale ještě branku nepřinesl, protože Nováček na nahrávku nedosáhl. Branky se domácí dočkali v 17’, kdy se hlavou prosadil po rohovém kopu Michal Šutera - 1:0. Po úvodní brance se do šancí začali dostávat i hosté, ale střely hostujících hráčů skončily nad bránou, nebo na připraveném Šuterovi. Na druhé straně se ocitl ve vyložené šanci Loula, ale Pulchart ho skvěle vychytal. Následně hledal Šutera volného Loulu před bránou, ale včas zasáhla obranu hostů. Skóre se do poločasu nezměnilo a tak se šlo do kabin za stavu - 1:0.

Bezbranková půle

Ve druhé půli se hosté oklepali a převzali taktovku hry. Útočili za podpory krajních obránců a dělali domácím velké problémy. Domácí hrozili z rychlých brejků. Hrál se divácky atraktivní fotbal, kterému chyběly góly. Hosté nedokázali využít žádnou z šancí. V cestě jim stál velmi dobře chytající Šutera, když se jim ho podařilo překonat, tak balon z čáry vykopl Nováček. Na druhé straně se střelecky trápil Loula. Jednou střelu se obraně podařilo zablokovat, další pokus skončil těsně vedle branky. Do konce zápasu se tedy skóre již nezměnilo a domácí brali všechny 3 body za nejhubenější možné vítězství.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, hráč: Dnešní zápas byl festival zahozených šancí. Já konkrétně jsem mohl dát 3 góly, nebo některé situace vyřešit fotbalověji a připravit branku. Pokud bychom vedení neudrželi, tak by ztráta bodů šla za mnou. Naštěstí se nám podařilo neinkasovat a máme tak veledůležité 3 body.




Sestavy


Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - D. Kříž [-] , D. Stuchl [-] (45. F. Lauber [-] ) , D. Dvořák [-] , J. Karas [-] , K. Loula [-] , M. Nováček [-] , Z. Hubáček [-] , M. Šutera [-] , P. Králička [-] (70. P. Procházka [-] ) , A. Herrmann [-]

Sokol Branov
M. Pulchart [-] - R. Košina [-] , K. Konopásek [-] , R. Hubka [-] , V. Vilím [-] , D. Moulis [-] , T. Krátký [-] , M. Svoboda [-] , J. Zítek [-] , T. Kopejtko [-] , K. Molo [-]

Počet diváků: 35. Rozhodčí: TÝČE Jiří - TÝČE Vladimír, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Kryštof Loula
Tip experta: výhra domácích

Branov hraje letos velmi dobře, ale my musíme bodovat naplno. Věřím, že nám pomůže domácí prostředí a povinnost odčinit minulý týden.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Po návratu Louly se Chrášťanům daří, doma uhrají všechny 3 body.

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích