FOTO: Branka až v nastavení rozhodla o výhře


Branky


14

V 18.kole se spolu utkala rezerva Jesenice a hráči Janova. Zápas, kdy oba dva týmy se mohly dotáhnout na své protivníky, dopadl lépe pro Janov. Gól, který padl až v nastavení rozhodl o tom, že body si odveze Janov

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle jak ve skóre, tak na hřišti

V první půli nebyl vůbec znát bodový rozdíl mezi oběma kluby. Jesenice hrála skvělou hru, na kterou se dalo koukat a bylo jasně viditelné, že chtěla odčinit minulou ztrátu. Janov zase potřeboval získat tři body a nakročil k jejich zisku výborně, kdy se v 32' minutě prosadil Kail - 0:1. Hra byla i po vstřelené brance stále vyrovnaná a po velké šanci, kdy sám na brankáře v 44' minutě šel Kolář to bylo znovu vyrovnané 1:1. Do půle se už nic nestalo a bylo jasné, že v šatně Janova hráčům do úsměvu nebude. Za to Jesenice mohla být s půlí spokojená.

Branka až v nastavení rozhodla o třech bodech

Do druhé půle už se vstoupilo jinak. Janov začal mít více ze hry a to se projevilo i na šancích. Bylo až někdy neuvěřitelné co Janov nedal. I brankář Kalaj musel hodně kouzlit, aby nebylo hůř. Vše se zlomilo až v nastavení. Po špatné přihrávce z pravé strany se míč dostal na kopačky Janova a po přihrávce do vápna rozhodl střelou do prázdné branky Konvalinka - 1:2. Se skóre už domácí nic dělat nemohli, a tak po brance v nastavení podlehli.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice B
Michal Pacourek, hráč: Vyrovnané utkání pro nás se smolným koncem. Přišlo mi, jako bychom si na konci zápasu začali uvědomovat a začali se bát o výsledek. Takže jsme se zatáhli na vlastní polovinu a nakonec jsme v nastavení nedokázali odkopnout míč a smolně v závěru inkasovali. Každopádně musím všechny kluky pochválit, protože jsme nastoupili ve značně improvizované sestavě.

Sokol Janov
Jakub Kail, hráč: Byli jsme jasný favorit, Jesenice mohla jen získat. Byli to velmi důležité body, a jestli chceme hrát o vrchol tabulky tak by jsme tyhle zápasy měli vyhrávat. K výkonu rozhodčího se za sebe vyjadřovat nebudu. Příští zápas k nám jedou Chrášťany, které jsou teď ve formě



Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - FIALA Petr (N), ILBERG Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 5. 2019 08:49
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník
Hodnocení zápasu
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Kryštof Loula
Tip experta: výhra hostů

Tady už jen kvůli nám doufám ve dvojku. Janov má silný tým a je stále v boji o vrchol tabulky, takže body. Za mě dvojka a Marek Bradáč dá gól.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Díky rychlým hráčům jsme na velkém hřišti ve výhodě, takže zvítězíme.

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích