Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oráčov si odvezl z Řevničova ,,bůra"


Branky


15

Řevničov v 17. kole narazil doma na Oráčov. Hosté při tomto střetu neslavně mohli zavzpomínat na domácí prohru 4:1 na podzim. Takže měli domácím co vracet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kousavý Řevničov

Úvod utkání byl v režii domácího Řevničova. Už v 1' minutě Kolek dostal balón k pravé straně, udělal kličku na střed a z hranice velkého vápna poslal balón do levého růžku- 1:0. Řevničov nadále hosty mačkal a ti si často vypomáhali fauly. Hodně šancí se naskytlo Fujerovi, který svými náběhy za obranu zatápěl Oráčovu. Pár náznaků na branku měl i Oráčov, ale většina střel končila mimo brankovou konstrukci. Druhou branku mohl přidat také Husák, který se postavil k pokutovému kopu po faulu na Švamberu. Nakonec trefil břevno a skóre se tak nezměnilo. Vše do svých rukou musel tedy vzít Švambera minutu před koncem poločasu, kdy si vzal míč,středem si to namířil na branku a nechytatelnou ranou uklidil míč do branky- 2:0. Do konce poločasu se už nic nestalo, a tak se šlo do šaten.

Krásný gól z přímého kopu a branka po dvaceti vteřinách na hřišti

Do druhé půle vstoupil Řevničov laxně a toho se snažili využít hosté. Jejich šance domácí, i když někdy na poslední chvíli dokázali hasit. A tak přišla v 56' minutě akce dua - Fujera a F. Skoupý. Druhý jmenovaný si na vápně narazil s Fujerou, který mu míč vrátil na malé vápno a F. Skoupému stačilo jen nastavit nohu- 3:0. V 65' minutě se naskytla domácím standartní situace, ke které se postavil Husák a prokázal, že tato činnost mu tuto sezónu opravdu jde- 4:0. Poté se hosté dostali ke své největší šanci zápasu. Z vápna trefili pouze břevno. A tak na konečných 5:0 upravil v 78' minutě Petráček, který po pobytu dvaceti vteřin na hřišti, dokázal z úhlu i s pomocí vzdálenější tyče poslat míč do sítě.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, hráč: Jsem rád, že jsme zápas zvládli. Výsledek 5:0 je hodně pěkný. Zatím jsi jdeme za naším cílem a to je celkové vítězství v soutěži.

SK Oráčov
Jakub Svatoň, hráč: Sešli jsme se v nejslabší sestavě a byli jsme rádi že nás bylo 11. A i přesto byl poločas jen 2:0. Ve druhé půli už nebyly síly, aby jsme něco dokázali s výsledkem udělat.. Měli jsme trestný kop zpoza vápna, zkoušel jsem ho střelit já, golman se blýsknul bezvadným zákrokem! Pak jsem ješte nastřelil břevno. Chybělo nám i štěstí, veškeré odražené balóny padaly k nohoum domácím. Vcelku výsledek 5:0 není nejhorší, bál jsem se že dostaneme víc.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] (82. P. Tomeš [-] ) - T. Bohatý [-] (75. J. Urbanovič [-] ) , J. Murčo [-] , M. Tóth [-] - J. Švambera [-] , J. Kolek [-] (71. O. Hanzlík [-] ) , J. Husák [-] , L. Skoupý [-] - J. Fujera [-] , V. Kapr [-] (78. L. Petráček [-] ) , F. Skoupý [-] -

SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - L. Zamba [-] , M. Richtr [-] , R. Vachtl [-] - J. Pfejfer [-] , J. Svatoň [-] , S. Vachtl [-] , J. Virgler [-] - J. Bařtipán [-] , P. Sejpka [-] , P. Rubáš [-]

ŽK: 48. V. Kapr , 85. J. Švambera - 17. P. Sejpka , 24. M. Richtr , 37. R. Vachtl , 45. J. Svatoň , 85. J. Pfejfer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VRUBEL Marek - STROUHAL Jiří, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra domácích

Potvrdíme první místo v tabulce jasným výsledkem.

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dnes mi vyšlo vše na domácí a ani tady to nebude jinak. Řevničov hraje doma neskutečně v pohodě.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jednoznačná výhra domácích, Řevničovští nasází Oráčovu minimálně 7 branek