2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalty si doma ustřílela Kroučová a má cenný bod navíc


Branky


15

V dalším kole na sebe  narazily týmy Kroučové a Pavlíkova. Domácí chtěli odčinit prohru z Oráčova a za to hosté chtěli navázat na povedený výkon z předešlého týdne proti Žehrovicím.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Exkluzivní vlastenec

Hosté do Kroučové přijeli ve velmi pozměněné sestavě a  na jejich hře to bylo znát. Opět se snažili o svou kombinační hru, ale bohužel marně. Dostávali se pouze k vápnu Kroučové, kde její obránci v pohodě sbírali jejich útoky a svými nakopávanými míči hrozili oni.

 

V brance Pavlíkova se objevil mladík Erben, který je normálně hráčem v poli, ale tento zápas musel zaskočit v brance a prokázal, že ani zde by se jistě neztratil, když zneškodnil několik nebezpečných pokusů Kroučové. Domácí opustili od nějakého fotbalu a zvolili typický okresní styl na nákopy a to  jim vycházelo. Hosté s tím měli velké problémy.

Ve 20' minutě přišla rána pro Pavlíkov. Po dlouhém balónu za obranu nahrával Brož před dotírajícím útočníkem brankáři Erbenovi. Ten však moc nespracoval, jelikož na nerovnoměrném povrchu mu moc odskočil a skončil v síti 1:0. Ve 35' minutě přišla další velká šance domácích. Centr z pravé strany vyslal do vápna pavlíkovských Kováčik a našel domácího kapitána Vajnara, ten míč hlavou předal na velké vápno Jankovi a ten míč z první napálil přímo do břevna.

Do poločasu žádné velké šance k vidění nebyly, pouze křeč pavlíkovských dostat se do nějaké šance a nákopy od Kroučové.

Pavlíkovský větší tlak bohužel nepřinesl výhru

 Druhý poločas byl pravým opakem toho prvního. Hosté zlepšili pohyb po hřišti a zamkli domácí před jejich šestnáctkou. Bohužel pro ně, jejich střelecké pokusy končily mimo branku a nebo u domácího brankáře Tomeše.

Ofenzivní hra se hostům vyplatila, v 81' minutě Ledvina napřáhl zpoza vápna, míč se od domácího stopera odrazil 20m za velké vápno k Maškovi. Ten si míč zpracoval a z druhého doteku vyslal nechytatelnou ránu do pravé šibenice branky Kroučové. Domácí brankář si na míč sáhl, ale gólu zabránit nedokázal 1:1. Hosté po brance dali vše do útoku a chtěli urvat všechny tři body pro sebe. To jim dělalo velké problémy v defenzívě, kdy jim zde zůstávali 2 hráči. A toto se právě projevilo v 87' minutě,  kdy na dlouhý balón si naběhl rychlonohý Škuthan a běžel sám na brankáře Erbena. Mladý brankář si s jeho střelou poradil, vyrazil ji na břevno a obránci už odražený míč odklidili pryč.

Nakonec museli rozhodnout penalty, kdy byli už šťastnější domácí a slavili výhru.



Ohlasy k zápasu



SK Pavlíkov
Adam Mašek: V Kroučové se dalo vydřít více než jeden bod, ale musím konstatovat, že na to v jak pozměněné sestavě jsme hráli, kolik vyložených šancí domácích jsme přežili, když náš podržel Pepa Erben a za to, co jsme předvedli v prvním poločase tak je pro nás bod z venku dobrý.



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - A. Mildorf [-] , J. Kováčik [-] , J. Vančura [-] , R. Prokop [-] , J. Pohlot [-] (77. D. Čapek [-] ) , P. Mindžak [-] , J. Škuthan [-] , L. Vajnar [-] , R. Janek [-] (72. V. Blín [-] ) , O. Bechynský [-]

SK Pavlíkov
J. Erben [-] - P. Čech [-] (65. L. Gebhart [-] ) , P. Souček [-] , M. Brož [-] , J. Hamouz [-] , Z. Ledvina [-] , L. Polcar [-] , A. Mašek [-] , J. Koc [-] , T. Gebhart [-] (46. V. Hornof [-] ) , L. Bureš [-]

ŽK: 39. R. Prokop - 66. J. Hamouz .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - VIMR Pavel (N), HEKL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra domácích

Kroučová na svém pažitu soupeře porazí

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zase věřím domácím .

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Zde tipuji remízu, Pavlíkov se zvedá a Kroučová doma moc neprohrává