0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 17:00

16.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru Řevničova zastínilo zranění Pavla Bohatého


Branky


6. P. Bohatý , 27. V. Kapr , 68. J. Husák , 78. J. Husák
11

V šestnáctém ligovém kole se potkali na hřišti Chrášťany a Řevničov. Venkovní tým si lehce došel už pro dvanáctou výhru v letošní sezóně. Domácí, ale na hřišti nechali vše a nemohou se za svůj výkon stydět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól P. Bohatého a jeho zranění

Do zápasu lépe vstoupili hosté. Už v 6' minutě se prosadil P. Bohatý, který krásné obstřelil domácího brankáře. 0:1. Po brance byli stále aktivní hosté, ale i domácí začali vytahovat růžky. Přesto to byli hosté, kteří navýšily skóre, kdy Kapr se ocitl v dost dobré pozici a nemýlil se. 0:2. Pak do konce půle už branka nepřišla, i když hodněkrát zazvonila tyčka na obou stranách. Špatné pro domácí bylo, že se zranil P. Bohatý, hned po tom co se uzdravil.

Neustálý tlak hostů

Poločas začal jako skončil. Tlak Řevničova nakonec přinesl ovoce a v 68' minutě z přímého kopu prostřelil vše co mu stálo v cestě Husák a zvýšil na 0:3. A nakonec měl poslední slovo opět Husák, který se dostal ke střele z hranice vápna, kdy střela byla velké sousto i pro domácího brankáře. 0:4. I po čtvrté brance se domácí snažili dát gól, ale už jim to nevyšlo, a tak si body odvezli kluci z Řevničova.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, hráč: Dnes jsme dostali lekci z produktivity. Jsem rád, že jsme zápas odjezdili a neudělali ostudu, minimálně jeden gól jsme si za dnešní výkon zasloužili. Šance jsme měli pěkné, ale koncovka bohužel neklapla, na druhou stranu musím uznat, že v první půli jsme měli několikrát štěstí, když hosté trefili 2x tyč. Shrnuto a podtrženo dnes si hosté odváží 3 body zaslouženě. My se musíme soustředit na další týden a bodovat.

SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, hráč: Skvěly vstup do zápasu z naši strany, bohužel smutná záležitost přišla při dalším zranění Pavla Bohatého, kdy jsem ho hned po uzdravení musel nahradit na trávníku. Brzy se uzdrav, Bohy!



Sestavy


Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - D. Dvořák [-] , D. Kříž [-] , R. Kozák [-] , K. Loula [-] (75. P. Procházka [-] ) , M. Nováček [-] , Z. Hubáček [-] , M. Šutera [-] , P. Králička [-] , J. Karas [-] , V. Erben [-] (60. L. Rédl [-] )

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - T. Bohatý [-] (87. M. Tóth [-] ) , J. Murčo [-] , M. Pedál [-] - J. Švambera [-] (75. O. Hanzlík [-] ) , J. Kolek [-] (80. L. Petráček [-] ) , J. Husák [-] , L. Skoupý [-] - P. Bohatý [-] (31. J. Fujera [-] ) , V. Kapr [-] , F. Skoupý [-] -

ŽK: 48. J. Kolek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TÝČE Jiří - ŠMÍD Rudolf, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů