4:2
(2:0)
52. F. Tišer
78. J. Kočí (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 17:00

16.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkov doma přehrál svého soupeře ze Žehrovic. Nakonec se radoval v deseti po vyloučení brankáře


Branky


6. O. Polcar , 41. Z. Ledvina , 76. T. Hink , 86. M. Škrlant - 52. F. Tišer , 78. J. Kočí (p.)
11

Ve čtvrtém jarním kole na sebe narazil Pavlíkov se Mšeckými Žehrovicemi a zápas byl v jasné režii domácího celku. Soupeře přehráli a nasázeli mu čtyři kousky. v zápase přišla také velmi kontroverzní penalta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velký tlak v první půli nabídl jen dvě branky

Vstup do zápasu vyšel jasně lépe pro domácí, kteří od prvních minut kontrolovali hru a jasně přehrávali hosty.  Za první poločas se Žehrovice do žádné šance nedostali, kdežto domácí tým mohl vsítit minimálně pět branek. Už v 6´minutě se Pavlíkov dostal do vedení 1:0, kdy po rohovém kopu si našel prostor na malém vápně O. Polcar a uklidil míč do sítě. Po pár minutách se znovu dostal do šance hráč Pavlíkova, který postupoval sám na branku, ale minul. Pavlíkovští hodně tlačili, ale další branku si připsali až v 41´minutě, kdy po střele zpoza vápna se míč odrazil na malé vápno, kde si ho nejrychleji našel Ledvina, který poslal míč přesně mezi nohy brankáře Svéchoty, a tak zvýšil na 2:0. 

Brankář Pavlíkova se přesvědčil, že rozhodčí má vždy poslední slovo

Druhý poločas nabídl podobný obraz hry. Pavlíkov stále kombinoval a dostával se do šancí. Hosté však začali zvyšovat svůj tlak a lépe napadali rozehru domácích, kterým v druhé polovině utkání chyběl pohyb z prvního poločasu. To přinášelo i šance hostí. V 52´minutě se konečně mohli radovat i hráči z Mšeckých Žehrovic. Po centru do vápna se nepovedlo domácím míč odvrátit, a tak se míč dostal k Tišerovi, který zamířil k levé tyči brankáře V. Maška, který lehce podklouzl a na balón už nedosáhl. 2:1. Po inkasované brance znovu domácí zabrali, ale bohužel jejich akce končily na hranici vápna, kdy si se střelami poradil brankář hostí. V 70´ minutě snaha zvýšit náskok Pavlíkovu vyšla, kdy po přihrávce A. Maška na levé straně mezi obránce se k míči dostal T. Kindl, ten míč zatáhl do vápna, kde ho předložil na malé vápno Hinkovi, a ten se už nemýlil a zvýšil na 3:1. V 76´ minutě přišel kritický moment pro domácí. Po nesmyslně odpískané penaltě se brankář V. Mašek neztotožnil s rozhodnutím sudího, neudržel své nervy a hrubými výrazy začal urážet rozhodčího. Pan sudí si to nenechal líbit a udělil mu žlutou kartu. Penaltu za Žehrovice kopl Kočí, a ten se nemýlil-3:2. Po penaltě se neudržel domácí brankář a začal nadávat na rozhodčího znovu. Ten dlouho neotálel a vytáhl žlutou, což znamenalo, že brankář V. Mašek vyděl v zápase již druhou žlutou a mohl jít do sprch. To byla pro Pavlíkov velká obtíž, jelikož 15´ minut před koncem musela dohrávat v deseti. Na průběh hry to ale nemělo žádný dopad. Domácí stále drželi míč a v pohodě kombinovali. V 86´ minutě L. Polcar vybojoval přímí kop před šestnáctkou Žehrovic. K tomu se postavil Hink, který napálil balón do břevna. odražený míč sebral Škrlanta, který s nabídnutou šancí naložil dobře a upravil stav na konečných 4:2.

 



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Adam Mašek, střední záložník: Utkání jsme jasně dominovali, hráli jsme dobře kombinačně a dostávali se do šancí. Bohužel jsme v prvním poločase měli přidat víc, než jen dva góly. Tento problém se s námi táhne od začátku jara. Celý zápas hrajeme dobře, dostáváme se do šancí a jen góly nepřichází, což nás stálo body v několika předchozích utkáních. Dnes jsme se taky museli strachovat o výsledek, kdybychom proměnili vyložené šance z první půle tak bylo hotovo už v poločase. K nařízené penaltě a červené kartě se raději nebudu vyjadřovat.

SK Mšecké Žehrovice
Libor Slavík, vedoucí mužstva: Výsledková deka pokračuje, musím uznat, že domácí mají velice kvalitní tým, nechápu, že nejsou v tabulce někde nahoře. Jinak jsme opět dostali brzo branku jako každé utkání, stále věřím, že se ještě zvedneme a nějaké body ukořistíme. Na vstřelení branky se nadřeme a sami lehce inkasujeme. Začali jsme opět trénovat dvakrát v týdnu a snad se to v utkáních projeví.



Sestavy


SK Pavlíkov
V. Mašek [-] - Z. Ledvina [-] (64. T. Hink [-] ) , T. Kindl [-] (90. L. Gebhart [-] ) , L. Polcar [-] , A. Mašek [-] , P. Ikrényi [-] (40. M. Škrlant [-] ) , J. Koc [-] , T. Gebhart [-] (40. J. Erben [-] ) , L. Bureš [-] , J. Hamouz [-] , O. Polcar [-]

SK Mšecké Žehrovice
J. Svéchota [-] - L. Ducár [-] , P. Kureš [-] , L. Slavík [-] (46. D. Šiška [-] ) , J. Mráz [-] , V. Lukáč [-] (46. F. Tišer [-] ) , J. Kočí [-] , J. Hejna [-] (86. M. Sammer [-] ) , Z. Janoušek [-] , A. Eisenstein [-] , T. Tišer [-]

ŽK: 77. V. Mašek - 17. V. Lukáč , 83. J. Hejna . ČK: 78. V. Mašek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VRUBEL Marek - BENEŠ Petr, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza