Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

26.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Společenská únava rezervu přibrzdila, ale nesrazila


13

Oslavy mistra I.B třídy byly v Zavidově jako vždy velkolepé. Po nich se dostavilo několik hráčů k zápasu rezervy, která zajížděla do Kolešovic. Nehrál se fotbal vysoké úrovně, ale branky padaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zavidov urval vedení

V posledním kole odjela zavidovská rezerva na hřiště posledních Kolešovic. Domácí se oproti minulému týdnu sešli, hosté naopak po pátečních oslavách titulu v I.B třídě a dokopné sotva složili dosti společensky unavenou jedenáctku. Skóre se měnilo hned ve druhé minutě, když se ve vápně prosadil Krejčí - 0:1.

 

Za dvě minuty však bylo srovnáno poté, co Krausovi mezi rukavicemi proklouzla slabá střela Cílka z hranice vápna - 1:1. Poté se za Zavidov trefil podruhé Krejčí - 2:1. Následně se několikrát zaskvěl domácí brankář Hornof, který držel naděje domácích.

 

Ti dokonce srovnali, míč se nečekaně odrazil ve vápně k Suchánkovi, pro kterého nebyl problém zakončit k tyči - 2:2. Zbytek poločasu se hrál fotbal nevalné úrovně. Pár minut před koncem si naskočil Vanický na centr Skoupého a hlavou mířil přesně - 2:3.

Kolešovice srovnat nedokázaly

Druhý poločas se hrál na jednu bránu. Bylo až neuvěřitelné, co dokázali hosté zahodit. Krejčí se Šímou šli ve dvou sami na brankáře, ale vystavili se do ofsajdu. Další šance měl Šíma, Hvězda, Hanych a několikrát Krejčí.

 

Až v 75. minutě přidal pojistku Krejčí, který dovršil hattrick - 2:4. Za necelé tři minuty se postaral o zdramatizování zápasu D. Polánek - 3:4. V závěru vstřelil Krejčí svůj čtvrtý gól v zápase - 3:5. Definitivní tečku za skóre udělal Hvězda - 3:6.



Ohlasy k zápasu


Český Lev Kolešovice
Jakub Hornof, brankář: Poslední zápas se Zavidovem byl vyrovnaný skoro po celou dobu. Bohužel už jsme toho ke konci měli všichni dost, a tak jsme dělali chyby a Zavidov nás ke konci přehrál.

FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: Dneska to byl fotbal jak na pouťovém turnaji. Několik hráčů nastoupilo hodně společensky unaveno a bylo to znát. Kluci si z toho dělali srandu a domácí trestali každou naši chybu. Bylo až neuvěřitelné, co jsme schopni zahodit. Musím pochválit domácího brankáře Hornofa, který domácí hodně držel. Nakonec jsme to zvládli živí a zdraví, takže musíme být spokojeni.



Sestavy


Český Lev Kolešovice
J. Hornof [-] - D. Javůrek [-] , J. Holeček [-] , P. Němec [-] , D. Polánek [-] , P. Barthel [-] , J. Ritter [-] , L. Suchánek [-] , O. Cílek [-] , J. Polánek [-] (80. D. Mareš [-] ) , J. Kovář [-]

FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - R. Vanický [-] , J. Hvězda [-] , J. Kraus [-] , J. Hanych [-] , M. Krejčí [-] , D. Denk [-] , P. Šíma [-] , M. Skoupý [-] , L. Kříž [-] , P. Čech st. [-]

ŽK: 15. L. Kříž .
Hráči zápasu: R. Vanický , M. Krejčí .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - KOZLER Tomáš (N), BURDIL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů