0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

26.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná zkompletovala okresní double


Branky


13

V posledním kole okresního přeboru zavítal lubenský Baník na hřiště Pustovět. Vzhledem k vítězství Hředel bez boje potřeboval Baník pro zkompletování okresního doublu brát plný počet bodů. Hosté neponechali nic náhodě a o zápase bylo rozhodnuto již v desáté minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup

Baníkovci vlétli do zápasu velice aktivně a bylo vidět, že pokud chtějí soutěž vyhrát, nesmí nechat nic náhodě. Po několika nepříliš povedených zápasech se do týmu vrátila chuť a dravost směrem dopředu. Zejména rychlíci Varyš a Bok na krajích zálohy motali domácím obráncům od první minuty hlavu. Již v 9. minutě se prosadil právě Varyš, který po parádním pasu od Trejbala utekl obraně a pro něj typicky z úhlu prostřelil Beneše – 0:1.

 

Domácí byli takto rychlým nástupem zaskočeni. Hned minutu nato byl u druhé branky opět Varyš, po jehož akci tentokrát vsítil Plaček – 0:2. Po druhé brance měli hosté hru pod kontrolou po zbytek poločasu. Domácí se pokoušeli o dlouhé nákopy na Petáka a Truksu, ti byli ale na těsno hlídáni beky a ve vzduchu navíc kraloval Kollár, který nepropustil za sebe jediný míč. Naopak na druhé straně se několikrát do gólové šance dostal Bok a také Trejbal, který ale nedovedl obsazen na vápně zakončit.

Double zkompletován

Druhý poločas se odehrával opět v režii hráčů Lubné. Dařilo se jim držet balon, nechybovat při rozehře a při rychlých přechodech mohly akce končit brankami. Naštěstí pro domácí ale zůstávalo skóre pro nepřesnosti v zakončení stejné. Většina zápasu se tak odehrála dále od Herinkovy branky, jediná nebezpečná situace vznikla při rohovém kopu, který domácí vybojovali. Obránci ale centr v pohodě odvrátili a Herink tak měl minimum práce. Ve stejném duchu lubenské dominance se utkání dohrálo, nepřineslo ale již další branky.

 

Po zaslouženém vítězství se tak Baník stal po prvním roce v okresním přeboru nejen vítězem okresního poháru, ale také celé soutěže. Po zápase přebrali hosté od představitelů OFS pohár pro vítěze okresního přeboru a dále pokračovaly lubenské oslavy



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Lubná
Ladislav Brabec, obránce: V zápase jsme nenechali nic náhodě a s vědomím, že o titul se můžeme připravit už jen my sami, jsme do utkání vletěli ve velkém stylu a do 10. minuty vedli po slepených gólech 2:0. Pak jsme bohužel předvedli festival zahozených šancí, ale naštěstí jsme soupeře drželi daleko od naší branky a vítězství v zápase i v soutěži už jsme si zkušeně pohlídali. Velký dík všem klukům za sezónu, jakou lubenský fotbal nepamatuje.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - J. Hula [-] , O. Hula [-] , J. Sixta [-] , M. Kameník [-] , P. Hovorka [-] , J. Knap [-] , M. Peták [-] (80. V. Bičovský [-] ) , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] , M. Elmerich [-] (67. P. Matějovský [-] )

TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - L. Klik [-] , P. Kollár [-] (68. M. Štícha [-] ) , L. Brabec [-] - D. Varyš [-] , D. Vopat [-] , R. Henzély [-] , M. Bok [-] (89. P. Košťál [-] ) , P. Volf [-] (80. P. Suchý [-] ) - A. Trejbal [-] (86. J. Černý [-] ) , J. Plaček [-] -

ŽK: 28. P. Kollár .
Hráči zápasu: M. Bok , D. Varyš , P. Kollár .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pejša Jakub - HÁJEK Lukáš, SANDEV Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů